hvordan man kan reparere en HP LaserJet 8550c

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-22

Hardware standser arbejdet korrekt enten fra misbrug eller bare masser af arbejde . HP 's LaserJet printere har forskellige arbejdsgrupper dele, der kan stoppe med at arbejde på noget tidspunkt. Du skal først finde ud af , om printeren har virkelig problemer med sin egen og derefter forsøge at finde ud af problemet ved udelukkelsesmetoden . Vær opmærksom på, at nogle af printerens problemer kan kræve en professionel

Du skal bruge: .
erstatning billede tromme
Udskiftning tonerpatronen.
Tør klud .


1 .
Check strømkablet for at sikre, at dårlig isolering ikke var årsag til problemet . Afbryd din printer og tilslut det til en anden stikkontakt for at se om du har en dårlig stikkontakt .
2 .
Tag printerens USB eller parallel kabel og bruge et andet kabel i stedet . Du har måske problemer med kablet standard for kommunikation eller dens tilstand .
3 .
Åbn din betjeningsvejledning og se efter eventuelle fejl på printerens skærm . Der henvises til manualen for at se hvad den siger om løsning af særlige fejl .
4 .
Åbn din tonerkassetten panel og se om din tonerpatron har en orange stribe på det . Fjern strimlen , hvis du finder det . Hvis det ikke har en stribe og er synligt beskadiget, skal du købe en anden tonerpatronen og placere den i toner rum .
5 .
Rens indersiden af patronen panel med en tør, blød klud til at slippe af støv eller toner rester inde fra rummet .
6 .
Fjern billedet tromle ( en rund genstand, papiret har været igennem ) , og kontrollere for eventuelle skader på overfladen . Skub i et nyt billede tromle i, hvis det har nogen skade .

gode råd og advarsler


 • Kontroller, at printeren kommer online helt , før du forsøger at bruge det .
 • Forsøg ikke at løse printeren dig selv, hvis ovenstående trin ikke hjælper dig med at løse problemet . Tag det , der skal serviceres i stedet . Ellers kan du ende med at gøre mere skade end gavn .


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger bærbare computere i klasseværelset   

  Kommentarer

  Code:
  change