hvordan man kan scanne et dokument i en pc

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-10

Microsoft Windows giver brugeren mulighed for at scanne dokumenter ved hjælp af operativsystemets egen scanning guiden i stedet for at interagere . Scanning guiden giver et standardiseret format til scanning , uanset fabrikat og model af scanner eller multifunktionsprinter , du har sluttet til din computer . Alternativt kan du bruge scanning software, der fulgte med scanneren eller multifunktionsprinter , hvis du har installeret den på computeren . Hvis du ikke har enhedens software , scanning guiden tilbyder en enkel måde at gøre simple scanninger .

Du skal bruge:
scanner eller multifunktionsprinter


1
Tænd scanneren eller multifunktionsprinter . . Kontroller, at USB ledning forbinder enheden til din pc er sikkert sat i.
2 .
Placer dokumentet i scanneren 's papirbakken , eller placere den direkte på scanning glas ( i så fald udstyret ) . Klik på " Start " knappen , og vælg "Alle programmer "og derefter " Tilbehør " og endelig " Guiden Scanner og kamera ".
3 .
Klik på " Næste " knappen i Wizard's velkomstskærm . Klik på knappen ved siden af den type dokument, du scanner , såsom " sort-hvidt billede eller tekst , "og klik på knappen "Næste" .
4 .
Skriv et navn for dokumentet i den første tomme felt, og vælg den type fil, du ønsker at gemme dokumentet som i det andet felt . Vælge en placering på computerens harddisk for at gemme det scannede dokument og klik på " Næste " knappen .
5 .
Vent på scanneren til at scanne dokumentet , og vælg derefter " Intet . Jeg er færdig med at arbejde med disse billeder ", og klik på " Næste . "Klik på den blå tekst i det næste vindue for at se det scannede dokument .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en printer til en computer uden disken 

Kommentarer

Code:
change