hvordan man kan teste CMOS-batteriet

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-02

CMOS-batteriet er et internt , genopladeligt , computer batteri til desktops og bærbare computere, der opretholder edb -system oplysninger såsom dato og klokkeslæt. Ligesom enhver anden form for batteri , kan CMOS miste magt og dø over tid . Hvis du begynder at bemærke en forkert dato eller tid på din computer , teste CMOS-batteriet at afgøre, om det skal udskiftes
1 .
Tænd din computer på . Lad det sidde i 12 til 24 timer . Når computeren er tændt, er CMOS batteriet genoplades . Forlader computeren tændt i længere tid med til at sikre , at batteriet er fuldt opladet .
2 .
Access "System Setup " program på din computer . Indtast den korrekte dato og tid . Klik på " OK " for at afslutte systemopsætning .
3 .
Sluk computeren . Hvis din computer er en bærbar computer , skal du afbryde det fra strømforsyningen . Tillad , at computeren er slukket i en time .
4 .
Tænd computeren . Sæt strømforsyningen i din bærbare-hvis det ønskes-og tænde den .
5 .
Kig på den dato og tidspunkt . Hvis den er korrekte , er CMOS batteriet virker. Hvis de er ukorrekte , har CMOS-batteriet ikke virker og bør udskiftes .


Previous:nothing Next:hp bærbar batteri conditioning , hvordan man 

Kommentarer

Code:
change