hvordan man kan tilslutte en belkin trådløs usb

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-19

Belkin Wireless USB er en praktisk måde at få adgang til internettet . Denne enhed sluttes til din computer tillader modtagelse af det trådløse signal fra en trådløs router . Brug det i stedet for en trådløs adapter eller kort derhjemme eller på kontoret . Installation af denne enhed er forholdsvis enkel . Selv hvis du ikke har nogen computer ekspertise , vil processen kun tage omkring femten minutter. Bagefter er du velkommen til at surfe på internettet via enheden

Du skal bruge: .
Belkin trådløs USB
. Computer .
Belkin trådløs router .


1 .
Sæt Belkin trådløs USB -software -cd'en i computeren ved at åbne cd-rom- drev og placere det inde . Denne CD er inkluderet med din trådløse USB . Når cd'en er i computeren , vil køre automatisk . Klik på " Install " og følg derefter vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen .
2 .
Sæt den ene ende af USB- ledningen i en åben USB -slot på din computer . De fleste computere har flere USB -porte på bagsiden af maskinen. Havnene er rektangulære form og omkring en halv tomme bred. Sæt den anden ende af kablet i en åben port på din trådløse router .
3 .
Vent til din computer til at opdage enheden . Et ikon i systembakken vil advare dig om, at en ny enhed er blevet placeret, og systemet vil søge efter drivere til at køre enheden . Hvis det er nødvendigt , vil din computer bede dig om at klikke på " Ja " eller " Fortsæt " for at installere driverne . Klik ja eller fortsætte , og derefter vente en dialog vises beder dig om at genstarte computeren.
4 .
Genstart computeren ved første lukke alle åbne programmer . Vælg derefter " Start " ikonet i systembakken , klik på " Luk computeren " og derefter vælge " Genstart "i dialogboksen , der åbnes på skærmen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fjerne en virus fra en tommelfinger drev 

Kommentarer

Code:
change