hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til HDTV

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-01

De fleste bærbare computere kan oprette forbindelse til en ekstern skærm til spejlet og udvidet desktops . Mens high- definition fjernsyn ikke kan matche den beslutning , som mange dedikerede computer -skærme er i stand til , kan en HDTV være en bekvem måde at se film og websteder på en større skærm . HDTV typisk acceptere en række af input , og når du har fundet den rigtige indgang til at matche din bærbare 's produktion kapaciteter , der forbinder de to er så let som at sætte det rigtige kabel i.
1 .
Bestem hvilken video standard til brug . VGA og HDMI er de to mest almindelige standarder , der anvendes til at tilslutte en bærbar computer og en HDTV , men ikke alle bærbare computere understøtter HDMI -udgang , og nogle tv vil ikke acceptere VGA -indgang ved 1080p opløsning . Tjek de tekniske specifikationer af dine enheder for at sikre, at du bruger det rigtige kabel .
2 .
Tilslut din video kabel til de relevante porte på din bærbare computer og HDTV .

3 .
Tune din HDTV til at vise enten VGA eller HDMI -indgang , afhængigt af hvilken standard du bruger .
4 .
Skift din bærbare computers skærm , så de passer din ønskede opsætning . På en pc , kan du opnå dette ved at højreklikke på skrivebordet og vælge " Egenskaber ". Længst til højre under fanen "Indstillinger "indeholder muligheder for at skifte mellem den bærbare 's skærme , og hvis din bærbare pc's skærmkort understøtter dem , udvidet og spejlede skrivebord muligheder .


Previous:nothing Next:Sådan kører to USB-printere på ¦n computer 

Kommentarer

Code:
change