hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til et tv i vista

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-25

Windows Vista er en af de nyeste inkarnationer af Windows fra Microsoft . Sammen med mange nye funktioner , kommer denne version af Windows med evnen til at udsende til et fjernsyn. Brug dagens state of the art -teknologi og en lille know -how du kan bruge din store skærm TV som en computerskærm . Processen er ligetil , når du kender ins og outs af S-video -forbindelser og Windows Vista skærmindstillinger . Fyr op at computer og gør dig klar til at se din bærbare indhold på TV

Du skal bruge:
S-video computer kabel .
Computer med S-video port .


1 .
Undersøg, om din computer har en S-videoudgang . Dette er en lille havn , der ligner til skærmen indgang . Der henvises til computerens manual , hvis du er i tvivl.
2 .
Højreklik på skrivebordet i Windows Vista og venstre-klik på " Egenskaber ". Inden det vindue der åbner op til venstre-klik på "Vis indstillinger " og klik på " Aktiver Til TV "-boksen . Hvis denne indstilling ikke er synlig , så er din computer allerede konfigureret til produktion til andre enheder .
3 .
Indstil dit TV til " eksterne input " ved at navigere til den ønskede menu med fjernbetjeningen . Den nøjagtige menukonfiguration forskellig fra model til model . Ændre standard til " Video 2 ".
4 .
Venstre -klik på pilen placeret ved siden af låsen symbolet på nederste højre hjørne af startmenuen og derefter til venstre -klik på " Shut Nede. "
5 .
Tilslut S-video -adapter til dit TV ved at tilslutte den farvede tænderne i deres respektive pladser . Tilslut S-video -adapter til computeren ved at trykke den på plads og stramme skruerne .
6 .
Tænd for din computer .

gode råd og advarsler


 • Når du tænder din computer , skal du se Windows-logoet på tv vises .
 • Du kan opnå high-definition output til din kompatible TV ved hjælp af HDMI kabler i stedet for S-video , hvis din computer understøtter dette .
 • Be Sørg for at sætte S-video -adapter i deres respektive in-og output forsigtigt , ellers risikerer du at beskadige dem .


 • Previous:nothing Next:hvordan du udskriver farvefotos på en laserprinter   

  Kommentarer

  Code:
  change