hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til internettet

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-23

Bærbare computere er kompakt slimline computere, der er nemt at transportere og kan oprette trådløs forbindelse til internettet via Wi-Fi , herunder på offentlige steder, der tilbyder tjenesten , der er kendt som hot spots . Antallet af steder der tilbyder Wi-Fi- forbindelser til fortsat at vokse . Der også er andre muligheder for at tilslutte din bærbare computer til internettet

Du skal bruge: .
pc med floppy diskdrev
3-1/2-inch diskette .


1 .
Slut med en trådløs adapter . Læs din bærbare litteratur , eller gå til producentens websted for dokumentation for din model nummer , for at se om du har en intern trådløs adapter . De fleste laptops kommer med hardware til at oprette trådløs forbindelse bygget i. I nogle tilfælde kan der et skift kaldet " Wireless " på den bærbare computer for at slå denne funktion til eller fra . Hvis du ikke har en trådløs adapter , kan du købe en , og tilslut den til computeren ved hjælp af en af dine USB -drev .
2 .
Sammenlign ekstern hardware muligheder for at oprette forbindelse til internettet . Disse omfatter en telefonlinje , mobilt bredbånd og kabel- eller DSL -forbindelser . Alle bærbare computere leveres med indbygget i modemer . Disse giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet via kabler af forskellige typer . Dial -up og DSL -forbindelser købes hos din lokale telefonselskab , mens en kabelforbindelse er sat op gennem din lokale kabel-tv udbyder .

Mobilt bredbånd også leveres via telefon selskaber. En trådløs enhed opretter forbindelse til din bærbare computer , typisk via USB -porten , og svarer til en mobiltelefon , opfanger de signaler, den skal oprette forbindelse til internettet næsten hvor som helst , ikke længere begrænsende dig adgang til hotspots .
3 .
Køb en router , hvis du ønsker at bruge dit trådløse adapter i dit eget hjem . Denne enhed forbinder med kabel eller DSL . De fleste routere er effektive til omkring 100 meter i alle retninger .


Previous:nothing Next:hvordan man kan donere en brugt computer skærm 

Kommentarer

Code:
change