hvordan man korrekt installerer skærmkortdrivere

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-08

Når du installerer nye drivere til din computer enheder , vil Windows automatisk vælge , hvilke der den mener er korrekte og installere dem . Mens dette er fantastisk for de fleste standard -enheder , det er en dårlig id¨¦ for grafikkort . Selv de installations-cd'en , der kommer med en ny video -kort indeholder som regel forældede drivere . De bedste kørere kan findes online på hjemmesiden for Graphics Processing Unit ( GPU ) producenten. Du kan enten bruge en selvstændig installatør ( hvis tilgængelig) eller opdatere driverne manuelt

Automatisk


1 .
figur ud grafikkorts model du ejer . Du kan enten høre den håndbog , der fulgte med dit kort , eller bruge " dxdiag "-programmet i Windows . For sidstnævnte , skriv " dxdiag "i Windows søgefeltet og trykke på " Enter ". Kortet Modellen kan findes under "Display "-fanen under "Device " sektionen .
2 .
Tjek hjemmesiden for det firma, der gør GPU af dit grafikkort for at få oplysninger om de nyeste drivere . Det firma, der byggede GPU på kortet ( som Intel, ATI eller NVIDIA ) vil have de bedste drivere . Du kan søge sin chauffør og downloads side for at se , om en bedre driver tilgængelig.
3 .
Hent automatisk installationsprogrammet fra GPU hjemmeside . For eksempel har NVIDIA et program , der vil undersøge din computer og opdatere driverne uden at du behøver at gøre noget manuelt arbejde . Det betyder , kræver imidlertid en Java plugin til at fungere ordentligt , så hvis det ikke allerede er på din computer , kan du blive bedt om at give Java for at installere plugin .
4 .
Download den anbefalede drivere fra hjemmesiden , hvis du har problemer med den automatiske opgradering , eller hvis du har problemer med at få installationsprogrammet til at arbejde . Du kan indtaste dit grafikkort model i GPU producentens webiste , som så vil tage dig til en download side med mest opdaterede drivere .
5 .
Dobbeltklik på downloadede fil , hvis det er en eksekverbar fil . Nogle grafikkort installere drivere ved hjælp af deres egen software , som er inkluderet i installationsprogrammet . ( Hvis dette er tilfældet , behøver du ikke nogen andre skridt . )

Manuel opdatering


1 .
Naviger til " Device Manager " ved at vælge " Start "," Control Panel " System "og derefter klikke på " Enhedshåndtering . "
2 .
Dobbeltklik på " Skærmkort "for at kunne se den video kort installeret , og derefter højreklikke på det kort , og vælg " Fjern ".

3 .
Kontroller, at feltet er markeret ( " Slet driver software " ) , og tryk på " OK ".
4 .
Højreklik på den samme grafikkort og vælg " Opdater driversoftware . " Når du bliver bedt om at vælge " Gennemse computeren efter driversoftware . "
5 .
Klik på " Gennemse " og find derefter den mappe, der indeholder de drivere , du downloades fra GPU hjemmeside .
6 .
Klik på " OK " når det er afsluttet , og lad Windows afslutte installationen. Du skal muligvis genstarte computeren for videoen egenskaber for at nulstille .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udskifte batteriet på en HP 4150 

Kommentarer

Code:
change