hvordan man lægger en harddisk fra en stationær computer til en bærbar computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-10

I betragtning af portabilitet , at bærbare computere tilbyder i dag , er det forståeligt, at pc-ejere ville gerne have mulighed for at kunne flytte data fra deres stationære computere til deres bærbare computere eller de ville gerne have mulighed for at anvende harddiske fra deres desktop -maskiner for at øge deres bærbare pc's plads på harddisken. Dette kan opnås med lethed gennem brug af den bærbare USB- drev og en ekstern harddisk kabinet

Du skal bruge: .
laptop med en fungerende 2
. 0 USB -port .
USB 2 .
0 , 3 .
5- tommer ekstern IDE-eller Serial ATA harddisk kabinet .
3 .
5- tommer IDE -eller Serial ATA harddisk .


1 .
Slut skrivebordet 's harddisk ( HDD ) til den relevante eksterne harddisk kabinet efter tilstedeværelsen af en IDE-eller Serial ATA ( SATA ) data port . IDE havne har mere end syv bens stik , hvilket gør dem lette at skelne fra SATA kabler . Derudover IDE kabler er grå og sort i farven og har en større bredde , mens SATA -kabler er røde og sorte i farven .
2 .
Indstil harddisken som slave drev ved at knytte den plastik stik på bagsiden af harddisken til den rette pin , ved hjælp af pin stik diagrammet på nondata siden som en reference . Stiften -stik er i mellem strøm og data havne , med plastik stikket bliver indsat vertikalt .
3 .
Åbn kabinettet og placerer HDD på harddisken bugten. Tilslut SATA eller IDE data og strømkabel til de relevante porte . I de fleste HDDs strømporten er til højre og data port til venstre med stikket havn i midten . Henvise til de to billeder ovenfor som en reference, hvis det er nødvendigt.
4 .
Når harddisken er på plads , lukke kabinettet og tilslut prøvelokalets strømforsyning , hvis det kræves . Tilslut derefter kabinet til den bærbare USB -port og lad Microsoft Windows til at registrere og installere driverne . Når driverne er installeret , skal du genstarte Microsoft Windows .

gode råd og advarsler


 • Hvis den bærbare computer ikke har en USB 2,0 port , en 1,1 -port kan også bruges hvis den eksterne kabinet har en separat strømforsyning , og er ikke strøm fra USB -porten .
 • Anbring ikke harddisken eller en ekstern harddisk kabinet på en overflade , som kan generere statisk elektricitet , såsom et tæppe , da dette kan resultere i tab af data .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan fortælle om en computers bundkort kan køre en 64- bit processor   

  Kommentarer

  Code:
  change