hvordan man omformatere harddisken til en Compaq Computer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-06

Når du køber en Windows -baseret computer , såsom en Compaq , det kommer med en installations disk , der bruges til at installere operativsystemet på computeren . Geninstallation af OS er en god måde at give din computer en frisk start , og en af de bivirkninger af denne proces er , at harddisken er formateret . Med installationsdisken , er processen med omformatering harddisken forholdsvis let , selvom du ikke ligefrem en computer geni
1 .
Tænd computeren , indsæt den medfølgende Windows- installationsprogrammet disc og vente på boot -skærmen vises.
2 .

Tryk " Enter " , når " Velkommen til installationsprogrammet " vises på skærmen , og tryk derefter på " F8 " for at acceptere licens .
3 .
Tryk på " Esc ", når teksten vises spørger, om du vil reparere din eksisterende installation . Et vindue vil åbne med en liste over partitioner .
4 .
Vælg den partition der hedder " Windows " og tryk på " D "for at slette det . Tryk derefter på " L "for at bekræfte sletningen .
5 .
Vælg det tomme rum i skillevæggen listen og tryk på " C " for at oprette en ny partition , og tryk på " Enter ".
6 .

Vælg den partition , der var lige oprettet , og vælg " Quick Format "i vinduet . Vent til status indikatoren på skærmen for at informere dig , når det er færdigt . Din harddisk vil nu blive omformateret .

gode råd og advarsler


  • Sikkerhedskopier alle vigtige informationer på en ekstern harddisk , før formatere dit aktuelle drev .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre en pc strømforsyning til et laboratorium strømforsyning     

    Kommentarer

    Code:
    change