hvordan man registrerer en Toshiba bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-21

Toshiba kræver ikke , at du registrerer din bærbare computer eller anden grund , men du vil få gavn af at gøre det . Ved tilmelding , vil du give dine personlige og produktinformation . Hvis der er en kritisk hardware eller software opdatering vedrørende sikkerheden af den bærbare computer , kan Toshiba kontakte dig specifikt , at vide, hvem du er og at du ejer en af de berørte produkter . Da du allerede har investeret i en Toshibas produkter , vil selskabet også sende dig tilbud til andre produkter. Tilmeld din bærbare via Toshibas hjemmeside for at få disse ydelser .
1
Løft din bærbare Toshiba-pc , forsigtigt og sikkert , for at se undersiden . . Skriv ned model og serienummer fra den grå mærkat .
2 .
Åbn din internetbrowser , og klik derefter på linket for at åbne Toshibas " Support Homepage "( se ressourcer) .

3 .
Klik på " Registrer dit produkt "-ikonet nederst på siden for at gå til " Product Registration " webside .
4 .

Rul ned på websiden og indtast serienummer i " Løbenummer " feltet . Klik på knappen "Fortsæt" . Udfyld formularen og klik på knappen for at fuldføre registreringen .

gode råd og advarsler


 • Genbesøg " Product Registration " webside og klik på " Klik for at se status på dine eksisterende registrering " link for at bekræfte , at du registrering var vellykket .
 • Tilmelding er ikke nødvendig for at få service i henhold til bærbare computers garanti .


 • Previous:nothing Next:hvordan man sætter en trådløs mus & tastatur   

  Kommentarer

  Code:
  change