hvordan man rent elektriske komponenter

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-13

Elektriske komponenter arbejder på deres bedste , når de er rene og støvfri . Forbindelser og effektivitet kan blive hæmmet af tilstedeværelsen af snavs eller støv , men hvordan man rent elektroniske komponenter kan placere brugeren i noget af et dilemma , som elektriske komponenter kan være farligt , når de udsættes for fugt

Du skal bruge: .
Klud .
isopropylalkohol .
Ammoniak-fri rengøringsmiddel.


1 .
Sikre, at alle elektroniske komponenter , som du ønsker at rengøre er taget ud af elektrisk kilde . De farligste ting du kan forsøge at gøre, er at rense en elektrisk del , mens den stadig har en strøm gennem den.
2 .
Støv overfladen af elektrisk komponent med en lille støvekost . Støv er en af de mest almindelige måder elektriske komponenter kan blive beskidt , og afstøvning kan gøre en stor forskel til æstetik og effektiviteten af din elektronik .
3 .
Brug en let fugtig , at ren klud tørre ned elektrisk komponent. Du ønsker ikke at gennembløde det i vand , da det stadig kan være våd , når du sætter det i igen , men gør kluden fugtig nok til at sikre, at det renser væk snavs eller støv .
4 .
at rense cd'er eller dvd'er , hæld en lille mængde isopropylalkohol renere på en klud og gnid . Gnide i en gradvis , cirkulære bevægelser , indtil du har rengjort hele overfladen af disken . Dette vil fjerne snavs , mærker eller fingeraftryk fra disken , og stoppe det fra at hoppe eller ikke at spille ordentligt .
5 .
Du kan rengøre tv overflader , MP3-afspillere eller touch screen -telefoner ved hjælp af en blød klud og en lille mængde ammoniak-fri glasrens til forsigtigt at gnide snavs eller støv væk fra skærmen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan gendanne slettede sd billeder 

Kommentarer

Code:
change