hvordan man sætter en trådløs mus & tastatur

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-21

Hvis du er træt af ledninger og kabler kædning dig til din computer , et trådløst tastatur og mus er løsningen . En trådløs tastatur og mus vil give dig mulighed for at sidde op til 6 meter væk fra den trådløse modtager , og har fuld kontrol over din computer .
Den frihed, som udbydes af en trådløst tastatur og mus giver dig mulighed for at blive fortrolig og stadig være produktive . Installation af et trådløst tastatur og mus på din computer er en simpel opgave , som de fleste mennesker kan udrette inden for få minutter

Du skal bruge:
Trådløst tastatur og mus .
Installations-cd'en .
Ledig USB-port på computeren .


1 .
Sæt den trådløse modtager eller transceiver enhed for tastatur og mus ind i en tom USB- slot på din computer .

2 .
Fjern batteriet adgang dækslet på bunden af musen og installere den medfølgende batterier . Gør det samme med det trådløse tastatur .
3 .
Vent til dit operativsystem ( Windows , Linux eller MacOS ) at anerkende den nye trådløse tastatur og mus . Operativsystemet vil automatisk konfigurere de nye indretninger til brug på computeren .
4 .
Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det af operativsystemet . Hvis ikke , gå videre til næste trin .
5 .
Indsæt installations-cd'en i cd /dvd-drevet på din computer . Efter installationen starter , skal du følge instruktionerne på skærmen for at installere tastaturet og musen utility software . I de fleste tilfælde er denne software ikke forpligtet til at bruge tastatur eller mus . Men det vil give dig mulighed for at drage fordel af eventuelle særlige kendetegn ved de enheder
6
Tryk på knappen " Power "eller " On " knappen i bunden af trådløse tastatur og mus , hvis enheder har en ( de fleste gør ikke ) .
7 .
Tryk på " Sync " knappen på den trådløse modtager . Afhængigt af tastatur og mus du installerer , skal du muligvis trykke knapper i bunden af disse enheder også. Nogle modeller vil mærke på knappen Synk som " Find "eller" Slut ", men alle tre udtryk har samme betydning .
8 .
Test tastatur og mus til at sikre, at de arbejder korrekt . Når du kender den nye tastatur og mus virker som de skal , skal du slukke for computeren og afbryde de gamle tastatur og mus .

gode råd og advarsler


  • Udvid den trådløse rækkevidde af tastaturet og musen en fod eller to ved at forbinde receiver /transceiver til en USB- port på fronten af computeren.


  • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller kanon blækniveau     

    Kommentarer

    Code:
    change