hvordan man skriver beskytte Sony Memory Stick Pro duoer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-02

Sony Memory Stick Pro Duos er kompakte , bærbare flash lagerenheder , der kan understøtte en stor mængde data . Enhederne bruges i kameraer , videokameraer , personlige medieafspillere og bærbare gaming udstyr . Kortene kan også bruges som et almindeligt flashdrev til at gemme vigtige dokumenter og medier . Det er muligt at skrive beskytte din Memory Stick Pro Duo , som vil gøre det umuligt for data på drevet , der skal ændres på nogen måde . Skriv beskyttelsen også vil forhindre, at oplysninger i at blive flyttet til eller fra enheden . . Skriv beskytter dine Memory Stick Pro Duo er enkel og bør kun tage et par minutter

Du skal bruge:
Memory stick til USB- konverter


1
. Tjek bagsiden af din Memory Stick Pro Duo at afgøre , om det indeholder en skrive beskyttelse switch . Denne switch er inkluderet på de fleste Memory Stick Pro Duo kort, der efter år 2005 . Denne switch er en lille tap i bunden af kortet , der kan slås til og fra .
2 .
Slut Memory Stick Pro Duo på din computer, hvis den ikke har et Write Beskyttelse skifte . Indsætte det i din memory stick til USB konverter . Indsæt konverter i computerens USB- slot .
3 .
Åbn " Denne computer ". Find den memory stick under " Diskdrev ".
4 .
Højreklik på memory stick . Vælg " Egenskaber " fra højre-klik menu .
5 .
Klik på " Deling " fanen . Vælg " Avanceret deling . "
6 .
Klik på feltet ud for "Del denne mappe ". Klik på knappen " Tilladelser ". Klik på " Afvis Change " for at skrive-beskytte drevet . Klik på " Afvis Læs "for at gøre dens indhold skjult . Når du har foretaget de ønskede ændringer , klik på " Anvend "for at lukke tilladelser vindue, og gem dine ændringer . At vende tilbage til de oprindelige indstillinger , skal du indtaste den samme menu , og vælg "Tillad Læs " eller " Tillad Change ".


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en bærbar dvd -objektiv 

Kommentarer

Code:
change