hvordan man tilstand et nyt batteri til en PowerBook G4

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-25

En Apple PowerBook G4 drives af et genopladeligt lithium -ion batteri eller en AC- adapter tilsluttet en stikkontakt . Den bærbare computers batteri giver brugeren mulighed for at bruge en bærbar computer hvor som helst , uden at der er behov for en stikkontakt . Uanset om batteriet er et nyt batteri eller det originale batteri , skal det være betinget . Konditionering forbereder batteri til brug og kan øge effektiviteten og batteriets levetid

Du skal bruge: . .
AC adapter


en
Sluk laptop . Fjern AC- adapteren .
2 .
Placer udskiftningsbatteri ind i batteribåsen . Juster batteriet stik med stik i batterirummet , og tryk batteriet på plads .
3 .
Sæt AC -adapteren i en stikkontakt . Sæt den anden ende ind i siden af PowerBook G4 . Tillad strømforsyningen til at oplade batteriet i 12 timer. Brug ikke den bærbare computer i løbet af denne tid , så batteriet er fuldt afgifter .
4 .
Power den bærbare computer på . Træk AC adapteren væk fra computeren . Tillad den bærbare computer til at fortsætte kører på batteri . Når batteriet løber ud, vil den bærbare computer slukkes .
5 .
Gentag processen yderligere to til fire gange , i alt 04:57 opladninger /udledninger . Dette forhold laptop batteri til brug og optimal ydeevne .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere en data-dvd til en USB-flashdrev 

Kommentarer

Code:
change