hvorfor min computer ’s ur kører langsomt ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-16

Uret i din computer er nyttig til kontrol tid . Det er også nødvendigt for at gennemføre planlagte opgaver som virus scanner og backup . En langsom ur kan enten være en software eller hardware problem , og kan kræve omgående handling

Software

Uret kan køre langsom, fordi et program er at trække kraftigt på tilgængelige hukommelse. Hukommelsen trække kan være fra forgrund programmer, som du bruger aktivt , eller fra baggrund applikationer læsset på opstart . At reducere antallet af programmer, der kører samtidig kan frigøre hukommelse nok til at få uret kører normalt .

PC Hardware

En del af bundkortet kaldes CMOS er ansvarlig for at opretholde computerens grundlæggende system oplysninger , såsom hardware -indstillinger og den tid og dato . CMOS er drevet af et batteri , der sikrer disse indstillinger er ikke tabt , når computeren er løsrevet fra en strømkilde . En lav CMOS-batteriet vil medføre en langsom kørende døgnet . Hvis batteriet dør , vil uret og hardware indstillinger tabt , så du skal deltage i det hurtigt .

Apple Macintosh Hardware

Apple Macintosh -computere gemme oplysninger om systemet på et sted kaldet PRAM , som fungerer i lighed med CMOS . Når PRAM batteriet er lavt , det påvirker urets ydeevne . Tage sig af en lav PRAM batteriet så hurtigt som muligt for at undgå at miste systemindstillinger.


Previous:nothing Next:hvordan du installerer hukommelse i en Lenovo ThinkPad T43 

Kommentarer

Code:
change