instruktioner for en vædder opgradere på imac

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-03

Apples iMac er en alt-i-én computer , hvilket betyder alle de komponenter, er opstaldet i skærmen kabinettet , hvilket gør computeren slanke , flade og kompakte . Hvis du ejer en af disse maskiner , måske du har besluttet det kan være tid til at opgradere RAM . Heldigvis Apple var klar over, novice og gjorde det meget nemt at opgradere en iMac 's hukommelse. Når du har købt den rigtige type hukommelse , få det ind i din computer vil kræve nogen teknisk know-how eller tidligere RAM opgradering erfaring

Du skal bruge:
RAM kompatibel med din iMac model .
Phillips skruetrækker .
Blødt håndklæde .

Forberedelse


1 .
Tænd for din iMac og vente, mens operativsystemet indlæses . Klik på Apple- ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen og vælge " Om denne Mac " fra drop -down menu .
2 .
Se under " Memory "-feltet og se hvilken type RAM er installeret på din iMac . Skriv oplysningerne ned . Alternativt kan du kontrollere hukommelse opgradere afsnit af håndbogen , der fulgte med iMac . Hvis du stadig usikker , Apples hjemmeside har en liste af iMac hukommelse specifikationer ved computeren model.
3 .
Køb den rigtige type hukommelse . Dette kan findes i de oplysninger du tidligere skrev ned , fundet online eller i din iMac 's manual . Du kan købe hukommelse på mange computerforretninger , den officielle Apple butik eller online . Online, kan være den mest bekvemme og har det bedste udvalg .

Installation


en .
Sluk iMac , og læg den med forsiden nedad på et håndklæde til at forhindre skærmen fra ridser . Afmontere alle kabler, der går ind i computeren .
2 .
Ret iMac med bunden af maskinen mod dig , og find dækslet , som ligger på bunden af computeren . Skru døren med en stjerneskruetrækker hoved skruetrækker og sæt den til side .
3 .
Untuck fanerne i hukommelsen segmentet , og hvis erstatte de eksisterende hukommelse ( der er to slots , den nederste kan være tom allerede ) , trække faner for at fjerne den aktuelle hukommelse . Hvis du kun tilføje en RAM- modul , må du ikke trække faner . I 2006 iMacs , du i stedet for faneblade vil trække to håndtag til side i hukommelsen rum . Tilsvarende trække dem længere for at skubbe den aktuelle hukommelse , hvis du erstatter hvad der allerede er der .
4 .
Indsæt den nye hukommelse i bunden af de to slots . Skub RAM opad og indad forsigtigt , indtil du hører den klikker på plads . Hvis du erstatter den oprindelige hukommelse samt at indsætte en memory stick er identisk med de andre nye en i den øverste plads .
5 .
Skru dækslet tilbage på din iMac , tilslut kablerne og stå computeren oprejst for at fuldføre processen .

gode råd og advarsler


  • Brug af en forkert type RAM kan gøre computeren ustabil eller ubrugeligt . Brug altid den angivne RAM type til din specifikke iMac model .


  • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en hp 9600 bærbar pavillon harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change