kopien og indsætte funktionen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-27

De kopiere og indsætte funktionen giver computerbrugere til at kopiere tekst, der vises i et program eller en webside og indsætte det i et andet program eller webside . Denne spare tid , så du ikke behøver at manuelt kopiere teksten og skriv det ud i et andet program

Tilgængelighed

Den kopiere og indsætte funktion er tilgængelig i alle Microsoft-operativsystemer . Den findes også i Apple -operativsystemer.

Brug

Fremhæv tekst ved at holde venstre-klik på knappen og trække den over teksten for at bruge kopiere og indsætte funktion. Højre-klik , når færdig , og vælg " Kopier ". Repost den kopierede tekst ved at højreklikke i ethvert tekstfelt og vælge " Indsæt ".

Begrænsninger

Ifølge WebMasternow. com , nogle programmer har kopiere og indsætte funktion deaktiveret . Brug tastaturgenveje til at kopiere og indsætte tekst vil stadig arbejde i disse programmer , dog . For Microsoft Windows-brugere , skal du trykke "CTRL + C " over en markerede område kopi , derefter " CTRL + V " for at indsætte den kopierede tekst . Apple -brugere skal trykke " Apple ( Command ) + C "for at kopiere tekst, så er "Apple ( Command ) + S " for at indsætte den kopierede tekst .


Previous:nothing Next:hvordan man konfigurerer Cisco routere til dsl 

Kommentarer

Code:
change