min Toshiba batteri vil ikke oplade

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-25

Toshiba er en virksomhed , der fremstiller elektroniske produkter , herunder desktopcomputere , bærbare computere og deres tilbehør . Bærbare computere er drevet af en bærbar computer batteri , når de ikke er sluttet til en stikkontakt . Hvis batteriet ikke kan oplades , kan computeren ikke få strøm uden AC adapteren og en elektrisk stikkontakt , hvilket reducerer brugerens evne til at bruge den bærbare computer hvor som helst . Den mest almindelige årsag en bærbar batteri vil ikke oplade er batteriet er dødt . Forud for udskiftning af batteriet , dog fejlfinding skal udføres .

Du skal bruge:
spritserviet


1
Sluk den bærbare computer . . Fjern strømkablet .
2 .
Tag den bærbare computers batteri . Toshiba laptop -batterier er placeret i bunden af den bærbare computer . Skub batteriet låseanordning til siden . Mens du holder det til den side med den ene hånd , pivot batteriet opad for fjernelse . Når fjernet , kan låsemekanismen frigøres .
3 .
kontrollere, om batteriet og batteriet kontakter . Se efter tegn på skader på batteriet , såsom buler , dings og korrosion . Hvis skaden ikke er bemærket , skal batteriet udskiftes .
4 .
Rengør batteriets kontakter for at fjerne støv . Brug en spritserviet til let tørre ned kontakterne på batteriet , og batteriet boliger . Hvis det er nødvendigt , fjern støv og snavs fra batteriet og batteriet boligenhed med spritserviet .
5 .
Sæt batteriet tilbage i den bærbare computer . Det vil klikker på plads .
6 .
Sæt AC -adapteren i den bærbare computer . På forsiden af den bærbare computer , er der lys . Et af lysene har et billede af et batteri over det . Hvis dette lys er tændt , angiver det, at batteriet oplades . Hvis lyset ikke er tændt , er batteriet ikke oplades .
7 .
Fjern AC adapteren fra den bærbare computer , hvis batteriet ikke oplades . Hvis batteriet stadig har magten , at batteriet strøm den bærbare computer , indtil batteriet dør . Hvis batteriet ikke har magten, vil den bærbare computer slukker , så snart AC adapteren fjernes .
8 .
Sæt AC-adapteren , når batteriet er dødt . Tænde for computeren . Hvis computeren tændes , skal du fortsætte til næste trin . Hvis computeren ikke tændes , AC -adapteren er sandsynligvis død og skal udskiftes .
9 .
Sæt AC -adapteren i den bærbare computer . Tænd for strømmen . Tillad den bærbare computer til at oplade batteriet i 12 timer. Tænd den bærbare computer på . Fjern AC- adapteren . Hvis den bærbare computer stadig på , at batteriet oplades . Hvis den bærbare computer lukker , batteriet skal udskiftes .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner en HP Pavilion dv4000 

Kommentarer

Code:
change