min Toshiba bærbar batteri vil ikke genoplade

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-02

En Toshiba bærbar udnytter et batteri til magten den bærbare computer , når den ikke er sluttet til en stikkontakt . De fleste Toshiba laptop batterier har en levetid på 1-2 år, hvorefter batteriet effektivitet kan reducere eller batteriet stopper opladningen . Hvis batteriet stopper opladningen , det typisk skal udskiftes . Forud for at bruge penge på en kostbar batteri , kan du ønsker at foretage fejlfinding af batteriet

Du skal bruge: .
sprit
. Vatpind .
Klud .


1 .
Sluk den bærbare computer ud . Fjern strømforsyningen . Vend den bærbare computer på hovedet og sted på en flad overflade foran dig . Skub batterilåsen til side og holde på plads med den ene hånd . Løft batteriet ud af batteribåsen med den anden hånd . Slip batterilåsen .
2 .
kontrollere, om batteriet . Hvis du ser nogen store dings , buler på batteriet eller tegn på skader eller korrosion på batteriets kontakter , skal batteriet udskiftes .
3 .
Dyp en vatpind i sprit . Rengør batteriet kontakterne på batteriet, og batteriet bugten for at fjerne snavs og støv . Støv kan forstyrre opladningen .
4 .
Sæt batteriet tilbage i den bærbare computer . Det vil bare pop tilbage på plads .
5 .
Forsøg at oplade batteriet . Sæt AC -adapteren i computeren i 12 timer.
6 .
Fjern AC adapteren . Tænde for computeren . Hvis den bærbare computer ikke er tændt, kan batteriet er dødt .


Previous:nothing Next:hvordan man skriver beskytte Sony Memory Stick Pro duoer 

Kommentarer

Code:
change