min hp 6122 printer vil ikke afhente papir

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-09

HP DESKJET 6122 feeds papir gennem printeren er papirgangen ved hjælp af en serie af papir ruller . Pick-up ruller grab papir i printerens papirbakke , så foder papiret til andre rullerne inde i maskinen . Hvis din HP DESKJET 6122 vil ikke afhente papir i papirbakken , kan du udføre flere aktiviteter for at løse problemet . Hvis du efter at udføre disse handlinger printeren stadig ikke vil afhente papir , skal du tage det til et værksted til service

Du skal bruge: .
Microfiber klud .
Destilleret vand.


1 .
Nulstil printeren ved første tænder den , så frakoble alle de tilslutninger , inklusive netledningen , fra bagsiden af printeren . Sørg for at trække stikket ud af stikkontakten så godt.
2 .
Lad alle de tilslutninger fortrydes i mindst 15 sekunder, så stikket alt tilbage i. Prøv at udskrive igen for at se, om problemet fortsætter .
3 .
Fjern papiret i papirbakken . Fjern alt papir , der er beskadiget eller rynket , så erstatte papiret , og juster de retningslinjer for papirets margener .
4 .
Tag printerens netledning , åbn bagdøren ved at trykke på tappen på venstre side . Ren alle printerens ruller med en mikrofiber klud fugtet med destilleret vand . Tillad rullerne tørre i 15 minutter, derefter udskifte bagdøren .
5 .
Klik på " File " i det program , du forsøgte at udskrive med , og vælg derefter " Udskriv ". Klik på " Egenskaber " knappen , og klik derefter på " Papir /Kvalitet "-fanen .
6 .
Klik på " Størrelse er "drop -down menuen og vælge den størrelse papir, du forsøger at udskrive på . Klik på " type er " drop -down menuen og vælge den type papir, du forsøger at udskrive på , og klik derefter på " Ok " to gange for at prøve at udskrive dokumentet igen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan foretage fejlfinding af HP Scanjet 7650 

Kommentarer

Code:
change