min laptop vil ikke komme igen, når den går på vågeblus

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-08

Dvaletilstand er designet til at hjælpe bærbare computere spare energi , når de stadig på, men ikke bliver brugt . Computeren vil power-down og slukke unødvendige systemer, herunder monitor, samtidig med hukommelsen aktive , så det kan starte igen hurtigt op , og har stadig alle programmer op , der blev brugt før de kører ind dvaletilstand . Selv om dette er en nyttig funktion, der kan forlænge batteriets levetid af en bærbar computer , kan det resultere i fejl , hvor computeren vil ikke magten op igen. Du kan som regel løse problemet hurtigt .
1
Kig efter en søvn -specifikke tasten på tastaturet . . Det vil normalt være i nærheden af øverste række og har et symbol på en måne på det . Tryk på denne tast , da nogle laptops kun reagerer på denne kommando til at komme ud af dvaletilstand .
2 .
Tryk på " Enter " for at se, om det vil få computeren til at reagere .

3 .
Bevæg musen frem og tilbage flere gange , og klik med musen .
4 .
Hold afbryderknappen i 5 sekunder, hvis de tidligere metoder har ikke fungeret . Dette er en anden almindelig metode til spændende sleep mode for mange bærbare computere. Det kan også udløse en fuld genstart af computeren , som også ville løse dvaletilstand problemet .
5 .
Tag den bærbare computer og fjerne batteriet . Indsæt batteriet , og sæt den bærbare tilbage i. Dette skulle medføre en fuldstændig genstart , når der trykkes på afbryderknappen .
6 .
Download den nyeste video-drivere fra hjemmesiden til skærmkortet producent . Gamle drivere kan nogle gange give problemer med den bærbare magt funktioner .
7 .
Se om din computer producent har en opdateret BIOS på sin hjemmeside. BIOS ( basic input /output system ) er firmwaren der styrer den oprindelige boot -processer til din laptop . IT-firmaer vil frigive opdateret BIOS firmware , hvis de får flere klager over boot eller magt problemer . BIOS blande med Windows Power Manager er en hyppig årsag til dvaletilstand problemer .
8 .
Juster dine BIOS-indstillinger ved at reboote computeren og trykke på den relevante funktion nede, når du bliver bedt om at starte op . Det vil normalt være F1 , F2 eller F3 , og du vil ofte se en meddelelse under opstart at sige til pressen, at nøglen til at indtaste BIOS.
9 .
Eksperiment¨¦r med BIOS indstillinger ved rulle gennem menuen, og lokalisere Power Management . Øge mængden af tid BIOS tillader før dvale for at sikre, at det er højere end i Windows magt indstillingen . Dette kan medvirke til at eliminere konflikter mellem BIOS og Windows vedrørende elektrisk nedlukninger .


Previous:nothing Next:hvordan man korrekt installerer skærmkortdrivere 

Kommentarer

Code:
change