Ero NFL ja AFLNFL vs AFL

Amerikkalainen jalkapallo, tai yksinkertaisesti jalkapallo, on kansallinen harrastus, joka yhdistää fyysisen pelata strateginen joukkuelaji. Tavoitteena peli on jokaisen joukkueen pisteitä etenemällä jalkapallon maalialueelle vastapuolen joukkue. Yhdysvalloissa on kuitenkin olemassa kaksi liigoja, jotka ihmiset yleensä sekoittavat: NFL ja AFL.

Ensinnäkin 's NFL, jossa viitataan National Football League. Se' s korkein ammattilaisjalkapalloilun Yhdysvalloissa. Jälkikäteen liigan luotiin ensin 11 joukkuetta vuonna 1920. Se oli vain pari vuotta myöhemmin, että liiga oli virallisesti nimeltään NFL, jossa aiemmat monikerin on American Professional Football Association. Nykyään on olemassa 32 joukkuetta, jotka muodostavat National Football League.

Toiseksi 's Arena Football League, joka on perustettu vuonna 1987. AFL koostuu 15 joukkuetta, ja se perustettiin Jim Foster. Se on nimenomaan luokiteltu areenalla tai sisätiloissa amerikkalainen jalkapallo. Tuloksena on, että verrattuna NFL, joka on valtava peli, AFL pelataan nopeammin, jossa huippupisteet aiheutuvat kullekin joukkueen jokaisessa pelissä.

On myös paljon muita pieniä eroja AFL ja NFL. Pituus alan AFL on 50 metrin, vaikka NFL on kaksinkertainen mittaus, 100 metrin. Kun se tulee joukkueet ja näytelmiä, AFL on 20-miehen aktiivinen ja 4-man aktiivinen luettelossa '', kun taas NFL on rajoittamaton lista. Vaikka molemmat liigat työllistää 15 minuutin, neljän neljänneksen ajoitus järjestelmä, ne eroavat pituus puoliajalla. Sillä AFL, se 's 15 minuuttia, kun taas NFL, se' s vain 12 minuuttia. Välinen aika näytelmiä on 25 sekuntia AFL, kun se 's 40 sekuntia NFL.Yhteenveto:

1. NFL luokitellaan yleensä ulkona amerikkalainen jalkapallo, kun AFL on sisätiloissa amerikkalainen jalkapallo.

2. NFL on kenttä pituus 100 telakat, kun taas AFL on kenttä pituus on 50 metrin.