Ero NHL 08 ja NHL 09NHL 08 vs NHL 09

NHL 08 ja NHL 09 ovat molemmat videopelien vapauttaa EA urheilu, jako Electronic Arts Canada, joka on erikoistunut urheilu videopelit. NHL 08 julkaistiin syyskuussa 2007 ja NHL 09 julkaistiin syyskuussa 2008.

EA Sports tiedotteet pelien sarjaan, erottuu julkaisuvuosi. NHL-sarja esiteltiin vuonna 1991 joukko jääkiekkoilija videopelit, jossa NHL kuin ensimmäinen erä. Vuosittain näkee uusien ominaisuuksien sarjassa. Viimeaikaiset pelit ei vain ole NHL-sarja, mutta laajennettiin koskemaan myös muita liigoja, esimerkiksi SM-Liiga Suomessa ja Elitserien Ruotsin.

Alustat
Alustoja sekä NHL 08 ja NHL 09 ovat identtiset, kuten PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 ja Windows.

ominaisuudet

NHL 08Yksi leimaavista NHL 08 peli on Skill Stick System, mikä helpottaa pelaajille saada enemmän valvontaa kiekkoa, ja myös keino vapauttaa kiekko ja ohjata pelaaja ympärille puolustaja, ja sitten hakea kiekko voidakseen tehdä 'houkutuslinnut' tai Deke.

NHL on myös 'Maalivahdin-Mode' ominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat hallita maalivahti uudella 3D persoonan kuvakulma. Mukana on myös ominaisuus, joka mahdollistaa luoda mukautetun näytelmiä, joissa käyttäjä voi työskennellä luomaan mukautetun pelata ottamalla joukkue käytännössä tilassa. NHL 08 on uusi viestinnän mahdollistajana ohjaimen avulla jyrinää, jonka avulla pelaajat moninpelinä kommunikoida. Sen muotoa pelin, käyttäen 'dynastia mode' avulla pelaaja luoda unelmansa joukkue, ja pelata läpi 'Stanley Cup'. Kuitenkin nykyinen versio pelin doesnt 't sisältävät fantasia luonnos PlayStation 3 ja Xbox 360, mutta vain PlayStation 2 ja PC-versio. NHL 08 on myös parannettu kustomointityökaluilla, varsinkin Create-A-Team ominaisuus, joka sisältää nyt värivalitsin.

NHL 09
NHL 09 kuljettaa samanlaisia ​​piirteitä sen edeltäjä NHL 08, mutta tietenkin useita uusia lisätään. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa puolustava taito tikku, hissi-stick vaihtoehto, joka 's soittamisen edistyneen käyttäjän tilassa, ja kaatopaikalle ja Chase. NHL 09 on myös paluuta NHL 94 valvontaa, vanha tyyli valvontaa erityisesti tuen aloittelija pelaajille. sen sijaan käyttämällä analogista sauvaa, vanha valvonnan käyttöön kasvot painikkeita loppuun suurimman osan pelin toimintoja, kuten ohimennen ja ammunta. NHL 09 on myös 'vaihtoehtoinen pelipaidat' ominaisuus, jossa vahvistuskoodi ja laajennettu työvuorolistat kuten O2 Extraliga.

Yhteenveto:
NHL 08 julkaistiin vuonna 2007, kun NHL 09 on 2008 julkaisusta.
NHL 09 on vanha ohjaimet vaihtoehto, kun taas NHL 08 on vain analogista sauvaa valvonta ammunta ja ohimennen.