Ero Luge ja Skeleton



Luge vs. Skeleton

Talviurheilun on todennäköisesti kaikkein erikoisin urheilu tiedetään mies. Tapahtumat esiteltiin ovat todella hermo raivaus. Se kestää yleensä suurimman määrän rohkeutta vain osallistua johonkin näistä hyvin epätavallista, puhumattakaan, vaarallista urheilua. Tässä yhteydessä kaksi talvi urheilutapahtumat nostaa vaaran tasoa äärimmilleen. Nämä ovat Ohjaskelkkailu ja luurangon. Täällä sijasta pelaaja ratsastaa suljettu reki -tyyppinen kulkuneuvo, sekä Pikaluistelu ja luuston kelkat takaa pelaaja ratsastaa hauras näköisiä, tarjotin kaltainen kelkka, jota kutsutaan yleisesti palkoja.

Siellä 'sa erikoinen ero luuranko kelkka ja Pikaluistelu kelkka. Vaikka ne kulkevat samoja latuja, niiden fyysiset ominaisuudet vaihtelevat. Kun Pikaluistelu liukuva urheilua, liukusäädintä kelkat tai ratsastaa pod valmistettu aerodynaamisesti suunniteltu lasikuitu, jossa on kaarevat reunat. Tämä ominaisuus sallii ratsastaja jonkin verran valvoa hänen alavartalon hänen laskujen nopeuksilla niin nopeasti kuin 90 mph. ja kova osa on '' se on jalat edellä, kasvot ylöspäin (makuulle) urheilua. Lisäksi tämäntyyppinen kelkka on 6 9 tuumaa pidempi kuin luuranko kelkka.

Muuten tunnetaan kelkkailu, luuranko urheilu käyttää varsin erilainen luuranko kelkka. Sen runko ei näy edellä mainittuja ominaisuuksia Pikaluistelu kelkka. Se on paljon raskaampi, noin 40 kiloa enemmän kuin muut. Toisin kuin Pikaluistelu kelkka, liukusäädintä luurangon kelkka sotaharjoitukset head ensimmäinen muoti. Hän on myös alaspäin kohti kappaleen (kuten vatsalleen).



Mitä tulee turvallisuuteen, sekä yhden henkilön liukuva urheilua ajoitettu sadasosa toisen. Ne ovat epäilemättä nopein liukuvat urheilu aikana talviolympialaisissa. Kuitenkin luuranko katsotaan olevan paljon turvallisempia kuin Pikaluistelu. Oikeastaan ​​se pidetään turvallisin kaikkien muiden liukuva urheilua. Ohjaaminen luuranko kelkka on paljon helpompaa, vain käyttämällä hienoa kehon liikkeet (siirtämällä painoa); toisin kuin Ohjaskelkkailu, jossa ratsastaja tarvitsee painaa kelkka 's juoksijat käyttävät vasikoitaan paremmin ohjauksen. Tämän vuoksi käytön helppous on vain vähän tai vähemmän taipumusta luuranko ratsastaja pyyhkiä pois kääntymisen aikana. On myös tärkeää huomata, että molemmat kelkka tyypit don 't työllistävät käytön taukoja. Näin ollen 'on todella hyvin vaikea taata ajajan' s turvallisuus olemasta murskasi vastaan ​​kylmää jäätä nopeudella 85mph tai enemmän.

1. Pikaluistelu kelkka on pidempi kelkka, joka on kaarevat reunat, kun taas luuranko kelkka on paljon raskaampaa.
2. Pikaluistelu on jalat edellä, ylöspäin urheilu, kun taas luuranko on pää edellä, alaspäin liukuva urheilua.