Ero jalkapallo ja Rugby KiinnitystapitJalkapallo vs Rugby Kiinnitystapit

Useimmat pelaajat käyttävät kengät kiinnittimiä toistettaessa ruoho tai kova turpeesta. Klossit antaa pelaajille mukavan otteen ja myös antaa heille valvoa niiden liikkeitä. Kuitenkin kiinnitystapit eroavat urheilua toiseen. Täällä Katsokaamme eroa jalkapallo ja rugby kiinnittimiä.

Kun tarkastellaan jalkapallo ja rugby listat, voidaan nähdä, että nastat kiinnitystapit rugby kengät ovat suurempia kuin nastat nähty jalkapallonappulat. Tämä tarkoittaa, että rugby kiinnitystapit antaa paremman otteen verrattuna jalkapallonappulat. Rugby kiinnittimiä tarvitse raskaampaa nasta pelaajat käyvät enemmän liikkeitä.

Verrattaessa jalkapallo ja rugby listat, voidaan nähdä, että jalkapallonappulat mukana tappi toe jossa sillä sitä ei ole nähty rugby kiinnittimiä. Huijareita varpaiden eivät ole sallittuja rugby kiinnittimiä, jotta vältetään vahinkoa muille pelaajille, kun toiset askel ne.

Vertailun vuoksi voidaan myös nähdä, että määrä kiinnitystappeja jalkapallo ja rugby eroavat. On enemmän kiinnitystappeja jalkapallo kenkä verrattuna rugby kenkä. Vaikka rugby kengät tulevat kymmenen listat, jalkapallokengät mukana noin 16 kiinnittimiä. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että jalkapallo kengät ovat myös valmistettu kiila listat, joka ei ole sallittua rugby kengät

Jalkapallonappulat ovat ohuempia ja pienempiä kuin rugby kiinnittimiä. Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä jalkapallo ja rugby kiinnittimiä on muotonsa. Kun rugby kiinnitystappeja tulee terä muodoissa, jalkapallo kiinnittimiä tulee hieman pyöreitä.

Verrattaessa paino listat, rugby kiinnitystapit ovat raskaampia kuin jalkapallonappulat.

Yhteenveto

1. nastat kiinnitystapit rugby kengät ovat suurempia kuin nastat nähty jalkapallonappulat.2. jalkapallonappulat mukana tappi toe jossa sillä sitä ei ole nähty rugby kiinnittimiä.

3. On enemmän kiinnitystappeja jalkapallo kenkä verrattuna rugby kenkä. Vaikka rugby kengät tulevat kymmenen listat, jalkapallokengät mukana noin 16 kiinnittimiä.

4. Jalkapallokengät tehdään myös kiilalla kiinnitystapin, joka ei ole sallittua rugby kengät.

5. Kun rugby kiinnitystappeja tulee terä muodoissa, jalkapallo kiinnittimiä tulee hieman pyöreitä.

6. rugby Kiinnitystapit ovat raskaampia kuin jalkapallonappulat.