Ero NBA ja College BasketballNBA vs College Basketball

Kori, pallo, tuomioistuin, kippis C kaikki on sama. Koripallo vanteet vielä seistä kymmenen jalkaa pitkä, ja varoituksen linja on vielä viidentoista metrin päässä takalevyn. Kuitenkin, koripallo ei ole sama, kun se tulee tunnetuksi liigoja. Ero siinä, miten ottelut järjestetään ja pelataan on hienovarainen huomata. Tämä johtaa myös määrän nautintoa yleisö saa katsomasta näitä otteluita.

Vuodesta 1891 koripalloa on ottanut maailmannäyttämöllä myrskyn. Peli on kypsynyt ja kehittynyt uuteen ikä koripallo. National Basketball Association ja College koripallo pelaa hyvin tärkeä rooli kehityksessä koripallo historiasta.

Vuonna 1895 Hamline University näki ensimmäisen muun kollegiaalinen ottelu pelataan pintansa, antaen uuden ulottuvuuden peliin. Tämä oli tärkeä aloittamista pelattujen pelien määrä keskuudessa yliopistoissa ja korkeakouluissa. Jopa miehet 's koripallo peli alkoi houkutella sponsoreita ottelut joukossa korkeakouluissa. Luomiseksi paremman sääntelyn ja järjestäytynyttä tulitikut, Collegiate Athletic Association of United States (myöhemmin nimi muutettiin National Collegiate Athletic Association (NCAA)) vei lomake. Tämä teki koripallostipendi laajalti tunnettu NCAA.

National Basketball Association (NBA) on yksi tunnetuimmista miesten 's Koripallon olemassa.

NBA on tuottanut joitakin tunnettuja pelaajia, kuten Larry Bird, Michael Jordan ja Magic Johnson, joka otti ammatillinen koripallo pelin suosio, että se on nykyisin.

Koolle vuonna 1946, kun Basketball Association of America (BAA), liiga nimettiin uudelleen National Basketball Association jälkeen se yhdistyi National Basketball League. NBA liiga toimii myös NBA TV ja NBA viihdettä sen New Jersey toimistoon.

NBA pelaa kaksitoista minuuttia C neljänneksellä ja ampua kellon kaksikymmentäneljä sekuntia, kun taas kilpailukykyinen NCAA pelaa kaksi kaksikymmentä minuuttia puolikkaat, ja ampua kellon kolmekymmentäviisi sekuntia. Tämä ero auttaa NCAA pisteet paremmin haun, koska he saavat enemmän aikaa edetä pallon kanssa.NBA pelaaja saa kuusi virheitä ennen hallitsi 'liata ulos'. Päinvastoin, NCAA ottelu sallii vain viisi virheitä. Enemmän säännöt virheitä, hallussapito ja puolustus on keskeinen rooli hiuksenhieno ero ottelut. Useimmissa ottelut, jopa ainutlaatuinen tyyli tulee tavaramerkki, että pelaaminen joukkue.

NBA nauttii alkuun järjestyksen rahassa, asema ja suosio. Ne myös antavat kova kilpailu merkintä tahansa uuden pelaajan. Osumien määrän ja turnauksia että NBA soittaa outnumbers mitään liigoja. Ne hallitsevat maailmaa skenaario suorituskyvyn ja viihdettä.

Jos NBA varastaa maailmassa, NCAA on hyvin suosittu oppilaitokset, koska ne kannustavat intercollegiate turnauksissa. Niillä on suhteellisesti vähemmän määrä pelejä NBA jättiläisiä. He myös nauttivat tuhansia college faneille, jotka noudattavat NCAA otteluita. College koripalloturnauksiin vielä toteuttaa parempi tyyli ja laatu ottelu, koska he saavat enemmän aikaa toipua välillä otteluissa.

Yhteenveto:

? NBA pelaa paljon pelejä, kun taas NCAA soittaa vain muutamia pelejä.

? NBA on suosittu kaikkialla maailmassa, kun NCAA on osoittaa Stealer joukossa korkeakouluissa.