Ero Quick-Cooking Kaura ja vanhanaikainen KauraNopeasti Cooking Kaura vs vanhanaikainen Kaura

Kaura ovat eräänlainen viljanjyvät, joita viljellään niiden siemeniä. Ne voidaan jalostaa kaurahiutaleet ja kaurahiutaleet ihmisravinnoksi kun taas ne, jotka ovat jalostamattomia voidaan käyttää eläinten ravinnoksi. Nämä käsitellyt kaura on valmistettu antamalla heidän esikypsennettyä, murskataan, kuivataan ja de-branned. Käsitelty kaura on muita lukuisia käyttötarkoituksia, kuten käytetään useita erilaisia ​​juomia, esimerkiksi Kaurapuuro Stout. Niitä voidaan käyttää myös tekemään kauraleipä. Muut osat kauran käytetään lääkinnällisiin tarkoituksiin. Kaurauute käytetään rauhoittava ihosairauksien, ja kauran ruoho, jota käytetään naisen 's kuukautiskierto, osteoporoosi, kivuliaat kuukautiset, ja virtsatieinfektioita.

Kaura pidetään luontaistuotekaupoista. Niillä on suuri ravintoarvo ja ovat ominaisuuksia alentaa kolesterolia. Kulutus Kauralese voi myös alentaa riskiä ottaa sydänsairaus. Nämä hyödyt ovat osaltaan ottaa inositoli, kemiallista yhdistettä, jolla on ominaisuuksia ylläpitää ja säännellä veren kolesterolia. Kaura on myös tunnettu siitä proteiinipitoista arvo vastaa arvoa, joka voidaan saada lihasta, maidosta, ja munat. Muut määritteet, joilla on korkea kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, ja B-vitamiinia monimutkaisia. Kaikki nämä mineraalit ja vitamiinit ovat elintärkeitä säilyttää hermostoon. Puhdistamaton kaurajauho tunnetaan myös vähentää stressiä. Kaura myös olla phytochemicals joiden sanotaan suojaamaan elimistöä syöpää ja muita kroonisia sairauksia. Sen lisäksi, että runsaasti liukoista kuitua, joka voi auttaa prosessin ruuansulatusta, ne ovat ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat laihtua.

On olemassa erilaisia ​​kauraa. Tämän tyyppisistä kutsutaan nopeasti ruoanlaittoon kaura ja vanhanaikainen kauraa. Vanhanaikainen kaura ovat myös nimetty kaurahiutaleet. Syötäväksi kelpaamattomat kuori on kauran poistetaan ennen kuin vilja syödään. Nämä kaura ovat valssataan raskas rulla pakottaa muoto kaurasuurimot tulla ohuemmiksi ja myös höyrytettyjä samoin. Nämä kaura tiedetään myös olevan chewier ja on karkeampi rakenne.

Nopea kaura, joka tunnetaan myös nopeasti ruoanlaitto kaurahiutaleet, ovat enemmän hienoksi käsitellään verrattuna vanhanaikainen kauraa. Kaura jyvät poistetaan niiden kuori iskun, ja sitten se menee prosessin lämmitykseen ja jäähdytykseen vakauttaa kaurasuurimoita. Tämän tyyppinen kauran on myös leikata pienemmiksi paloiksi ja koko pienenee kauran. Ajatuksena on vähentää aikaa kokata näitä kauraa ja varmistaa, että kaura absorboivat vettä paljon nopeammin. Esimerkkinä tästä on, että nopeasti ruoanlaitto kaura voidaan keittää sisällä mikroaaltouuni kolmesta neljään minuuttiin, kun vanhanaikainen kaura kypsennetään noin viisi minuuttia.Molemmat kaurahiutaleita on valmistettu 100 prosenttia kaura ja samoja ravintoarvot. Nopea kaura ei pidä sekoittaa instant kaurahiutaleet, jälkimmäinen on vähemmän kuin 100 prosenttia kauran sisältöä.

Yhteenveto:

1. Kaura laji viljanjyvät ja pidetään terveellistä ruokaa vuoksi, jolla on suuri ravintoarvo.
2. Vanhanaikainen kaura tiedetään karkeampi rakenne ja chewier verrattuna nopeasti keitetyt kauraa.
3. Quick-kypsennetty kaura on vähemmän kypsennysajan kuin vanhanaikainen kaura ansiosta joiden koko on pienempi, koska eri käsittelymenetelmä.