Ero Prune ja PlumKarsi vs Plum

Kasveja, jotka kuuluvat sukuun Prunus, kuten kirsikat, viljellään koristekasveja ja myös niiden hedelmiä. Mantelit viljellään siementen, ja aprikoosit, persikat, ja luumut viljellään niiden hedelmiä. Hedelmät luumu kasvin joko syödään tuoreita tai kuivattuja. Kuivatut luumut kutsutaan myös luumut.

Luumu kuuluu kasvisukuun Prunus joka on sukulainen persikka, aprikoosi, kirsikka, ja manteli. Se on luumarja, joka on hedelmä, joka on kova kivi kuoppaan ympäri sen siemeniä, joka ei ole helposti erottaa lihasta. Se on makea ja samalla kirpeä maku ja on hyvin mehukas.

Se voi syödä tuoreita, tehtäisiin mehua, hilloa, tai viinin käyttää elintarvikkeiden ainesosana tai kuivattu. Luumut ovat hyvä C-vitamiinin lähde, A-vitamiini, B2, ja kaliumia. Ne ovat myös täynnä ravintokuitua, hiilihydraatteja, natrium, mineraaleja ja aminohappoja.

On yli 2000 lajikkeiden luumut, joita tulevat eri muotoja ja värejä. Jotkut ovat soikea ja muut ovat sydämen muotoinen, mutta yleisimpiä ovat pyöreän muotoisia luumut. Useimmat luumut ovat punaisia ​​kypsänä, mutta on olemassa joitakin lajikkeita, jotka ovat violetti, sininen-musta, punainen, vihreä, keltainen, ja keltainen.Kun kuivattu, luumut kutsutaan luumut, mutta luumu hedelmä on peräisin eri laitostyypeittäin kuin luumuista. Vaikka saman suvun (Prunus) kuten luumut, mikä tekee siitä tai lajikkeen luumu, luumut ovat kuoppia, jotka on helpompi poistaa lihasta päinvastoin kuin muut tyyppisiä luumu.

Ne ovat soikeita ja ovat violetti tai sininen väri kypsänä. Niitä käytetään ruoanlaitossa. Vaikka useimmat luumut kulutetaan tuoreena, luumut ovat useimmiten kuivataan tai tehtäisiin luumu mehu. Kuivatut luumut ja luumu mehu ovat tunnettuja laksatiivisia vaikutuksia.

Luumu mehu valmistetaan höyryttämällä luumut, joka tuottaa luonnollisen laksatiivisia dihydrophenylisatin joka auttaa lihasten supistukset. Luumu mehu ja kuivattu luumut auttaa säätelemään ruoansulatuskanavan, koska ne sisältävät runsaasti ravintokuitua.
Luumut ovat yleensä syövät vanhusten ummetuslääkitys ja niin ne liittyvät niihin. Jotta luumut houkuttelevampi nuorekkaammille, valmistajat ovat muuttaneet tuotteen nimi 'luumut' muotoon 'kuivattuja luumuja.'

Yhteenveto:

Luumu on kasvi suvun Prunus kovan kaivoon, joka ei helposti erillään sen liha samalla karsia myös suvun kasvin Prunus, mutta sen on vaikea kuoppa voidaan erottaa sen liha helposti.

Luumu on sukulainen kirsikat, persikat, ja mantelit samalla karsia on lajike tai tyyppi luumu.

Useimmat lajikkeet luumut ovat punaisia ​​nahat kypsänä, mutta luumut on violetti tai sininen nahoista kypsänä.

Luumut ovat soikeita ja muuntyyppisiin luumut ovat joko sydämen muotoinen tai pyöreä.