Ero McDonald 's ja SubwayMcDonald 's vs. Subway

Maailma on siirtymässä erittäin nopeatempoinen track nyt, että vaikka lopetat hengähtää hetkeksi teille jää taakse. Merkkejä, jotka osoittavat maailma on täynnä nopeus ovat jatkuvasti kehitettävä teknologia, muuttuvat nopeasti elämäntavat, ja pikaruokaa. Kyllä. Syöminen pikaruokaa on tullut välttämättömyys pysyä maailman. Kukaan ei ole aikaa tehdä aamiaista enää. Jokainen lapsi tai aikuinen, joka on oppinut polku ohituskaista juuri tekee mitään pikaruokaa nivelet ja napata voileipä tai hampurilainen. Että 's, miten se on. Mutta tämä pikaruokaa asia tulla nopeasti päättyy elämää.

Lihavuus on yksi kiireellisimmistä terveysasioista nykymaailmassa. Monet sairaudet liittyvät siihen ja paljon ihmisiä kuolee diagnosoitu näitä sairauksia. Tällaisia ​​sairauksia ovat tyypin 2 diabetes, korkea verenpaine, aivohalvaus, sydänkohtaus, sydämen vajaatoiminta, syöpä, ja lisää. Lihavuus aiheuttaa luonnollisesti yli syöminen. Mutta tiesitkö, että syöminen pikaruokaa jokapäiväistä on yksi suurimmista tekijöistä, jotka aiheuttavat lihavuutta? Paitsi, että on olemassa enemmän ja enemmän liittyvät sairaudet liikalihavuuteen, joita löydettiin syö liikaa pikaruokaa. Näihin sairauksiin kuuluvat munasarjojen monirakkulatauti hedelmättömyyden liittyvä sairaus, joka on yleisin lihavilla naisilla; Dyslipidemia, sairaus, joka on aiheuttanut liian paljon LDL-kolesterolin tasoa; Blount 'tauti, tapahtuu, kun liian paljon painoa on lisätty kasvaa luita.

Juuri siksi amerikkalainen ravintola nimeltä Subway luotiin. Se palvelee vain tuoreimmat ja terveellisin ateriat verrattuna muihin pikaruokaketjut että itse aiheuttaa lihavuutta ihmisten tavaraa ne palvelevat OTC. Subway palvelee todellinen vehreällä, ja tuoreet vihannekset, jotka tulevat mitä sukellusvene voileipä tilaat valikosta. Kuvitella, että elintarvike, joka ei ole vain rapea vaan myös herkullinen ja erittäin terveellistä. He myyvät raskas elintarvikkeita, jotka ovat erittäin alhaiset kaloreita ja kolesterolia ja äärimmäisen vapaa trans-rasvoja. Lyhyesti, Subway palvelee todellista ja terveellistä ruokaa! Toinen suuri asia tilaaminen ulos Subway on, että he kysyä millaista juustoa haluat mennä tilauksessa. Subway oksat ovat kohonneet jopa 34000 kuin helmikuun 2011. Se on nopeasti kasvava ravintola perustama tohtorin 's Associates, Inc. vuonna 1966. metro' tärkein mantra on palvella terveellisiä elintarvikkeita ja Jared Fogle voivat osoittaa, että. Kaveri oli aiemmin liikalihavia painavat 400 kiloa. ja koska metro ruokavalio, Jared menetys 245lbs. dramaattisesti.

McDonald 's toisaalta, pysyy kiistaton suosikki pikaruokaketju koko laaja maailma. Miksi uskaltaisi 't olla? Se on ollut alalla yli 70 vuosikymmeniä palvelevat Koksi kellukkeet kuuluisan Big Mac. Vaikka tutkimukset ovat sidoksissa kaloreita tarjoillaan McDonald 's yhä useammat liikalihavia ihmisiä, monet vielä uskoa maku että McDonald 's toimittaa. McDonald 's on edelleen suosikki hengailla ihmisiä, jotka yrittävät ostaa lounasta tai yrittävät kuroa myöhään aamiaista. Tämä pikaruokaketju on useampi kuin 58million asiakasta päivittäin. Beat että Subway! Se on 31000 oksat maailmanlaajuisesti. Toinen suuri asia noin McDonald 's on, että miehistö palvelee ruokaa nopeasti. Täytyy vain tilata valikosta, slam rahaa alas laskuri ja napata aamiaista / lounas / päivällinen tai mitään vain 60 sekunnissa. McDonald 's palvella ruokaa, joka on ehdottoman namia, leveästi ja rasvainen. Ne toimivat myös kulhoon vihannessalaatti mutta kohde ei erittäin suositeltavaa.

YHTEENVETO:1.

Subway 's mantra on palvella terveellisiä elintarvikkeita, kun taas McDonald' s ei ole mantra terveyskysymyksiin tai lainkaan.
2.

Subway on yhteensä määrä myyntipisteitä 34000 taas McDonald 's on 31000 oksat maailmanlaajuisesti.
3.

Subway valikko on enemmän ruokavalio ystävällinen taas McDonald 's valikosta aiheuttaa liikalihavuutta.
4.