Ero Punainen ja vihreä LinssitRed vs Green linssit

Linssit ovat pieniä papu-kuin palkokasveja, jotka ovat yleisesti monipuolinen, ja sisältää ravinteita, jotka ovat hyvin ravitsevaa. Usein ne syödään keittoihin ja patoihin, ja ne ovat yleisiä Intian ja Lähi-idän herkkuja. Linssit ovat muokanneet hieman kuten pavut, mutta ovat yleensä pienempiä kuin pavut; käyttää joidenkin ottaa pyöreämpi muoto, kun taas toiset ovat hieman tasaisempi. Linssit on runsaasti proteiinia ja kuitua sisältöä, mutta ne eivät ole kokonaan proteiinia. Ne kypsyvät melko nopeammin kuin pavut, koska ne ovat pienempiä kuin pavut. Historiallisesti linssit tiedetään olevan vanhin palkokasvien on kasvanut Lähi-idässä.
On olemassa kolme päätyyppiä linssit: Green, punainen ja ruskea. Brown linssit ovat runsain, ja luultavasti ne on yleisin hyllyillä. Heillä on vihertävä sävy, varsinkin Espanjan erilaisia ​​ruskea linssit.

Vihreä linssit on kaksi lajiketta: Ranskan vihreä lajike tai Lentilles du Puy, jotka ovat melko samanlaisia, paitsi että Lentilles du Puy lähtöisin Ranskan kaupungin Puy, jossa niitä viljellään. Vihreitä linssejä on tummanvihreä väri, joka on kiiltävä, ja heidän maanläheinen maku on vahvempi kuin ruskeat. He myös yleensä maksaa enemmän kuin mikään muu lajike.

Punaisia, vaikka nimeltään punaiset linssit, ovat todella väriltään oranssi. Nämä ovat harvinaisin niistä, ja itse asiassa ne ovat lähes vain löytyy Intian tai Lähi-idän markkinoilla. Ne ovat yleisesti tunnettu nimellä 'Mansoor', joka on heidän intialainen nimi. On olemassa useita lajikkeita ja punaisia ​​linssejä, kuten: Crimson, punainen päätoimittaja, pieni kultainen ja kanarianhelven kultaa.Siemenet, kun se poistetaan palot, myös vaihdella väri. Linssit voidaan myydä joko kokonaan tai halkaistu, ja voit myös ostaa niitä säilykkeitä. Punaiset linssit, kun keittää pitkään, murtuu palasiksi, kuten runkojen on poistettu. Tämän takia, punaiset linssit ovat hyviä muhennos sakeutusaineita. Vihreitä linssejä kokki lujin, koska ne säilyttävät muotonsa kanssa Jatkokypsennystehot. Ne yleensä kääntyvät ruskehtava ja tarjouksen, ja on vahvin maku.

Linssit on yleensä pitkä säilyvyysaika säilytettynä kuivana, mutta niiden väri haalistuu vanhetessaan, ja niiden maku hieman vähentää. Keitetyt Linssit säilyttää jääkaapissa, ja voidaan säilyttää enintään kuusi kuukautta.

Yhteenveto:
Vihreitä linssejä on kahta lajiketta, kun taas punaiset linssit tulevat enemmän kuin kaksi lajiketta.
Vihreitä linssejä on vahvempi maanläheinen maku kuin punaiset linssit.
Vihreitä linssejä, keitettynä, pysyvän vahvoina ja ei hajota kanssa pidemmän kypsymisajan taas punaiset linssit hajoavat pitkittyneen ruoanlaittoon.