Ero Fry Pan ja paistokasariFry Pan vs paistokasari

Eri osat käytetään eri valmistusmenetelmiä. Yksi voi törmännyt eri pannuja, kuten paistinpannu, saut pannulla, ja tarttumaton pannulla. Jokainen pannut on sen ainutlaatuisuus ja sitä käytetään eri valmistusmenetelmiä.

Paistinpannu on yksi, joka on kalteva reunat ja joka tulee ilman kantta. Ruskista pannulla on yksi, joka on suorat reunat ja kannella päälle. Huolimaton reunat auttavat estämään kertyminen höyryn pannulla. Koska kansi käytetään saut pan, ruoka ei valunut ulos ravistettaessa.

Verrattaessa kahta pannut, saut pannut ovat syvempiä ja mahtuu enemmän nestettä kuin paistinpannuja. Tämä tekee saut pannut parempi sekoittamalla ruokaa. Toisaalta, se on helppo käännä ruoka sisällä paistinpannu, koska se on huolimaton reunat.

Toisin kuin paistinpannut, saut kattiloita käytetään ruoanlaitossa kuumuudelle. Lisäksi saut pan on laaja, tasainen pohja verrattuna paistinpannu joka jakaa lämmön tasaisesti. Vuonna paistinpannu, asiat voidaan tungosta keskellä sillä niillä on lyhyempää. Mutta asiat eivät ole tungosta saut pannulla, koska ne on laajempi pohja.Se on laaja pohja paistokasari joka auttaa sauting kanaa ja muiden liha- ilman höyryssä tai polttamalla. Vuonna paistinpannu, lihan ja muiden elintarvikkeiden kohteita voisi saada höyrytettyjä tai ruskistunut. Tehtäessä kastike, saut pan on parempi, koska neste ei pääse ulos sivuilta.

Paistinpannut voitaisiin jäljittää antiikin Kreikassa ja Roomassa. Ensimmäinen kupari paistinpannut voidaan jäljittää muinaisesta Mesopotamiasta. 'Paista' on sana, joka on johdettu Ranskan 'sauter', joka tarkoittaa 'hypätä.'

Yhteenveto:

1. paistinpannu on yksi, joka on viisto reunat ja tulee ilman kantta. Ruskista pannulla on yksi, joka on suorat reunat ja kannella päälle.
2. Verrattaessa kaksi pannut, saut pannut ovat syvempiä ja mahtuu enemmän nestettä kuin paistinpannu.
3. Toisin kuin paistinpannut, saut kattiloita käytetään ruoanlaiton kuumuudelle.
4. saut pan on parempi sekoittamalla ruokaa. Vuonna paistinpannu, ruoka voidaan helposti kaatunut.
5. saut pannulla on laaja, tasainen pohja verrattuna paistinpannu.