Ero tuorejuusto ja neufchâtelCream Cheese vs neufchâtel

Siellä todella on syy, miksi monet ihmiset ovat hämmentyneitä välillä tuorejuustot ja Neufchatel juustoja. Yksi syy on, koska on tuskin mitään eroa kannalta näyttää ja maku. Sanomalla yksi on maukkaampia juusto kuin toinen on puhtaasti subjektiivinen. Toinen syy sekaannus johtuu monia kaupallisia muunnelmia tehty nimisenä Neufchatel. Erot kahden riippuu missä asut tai missä olet ostanut tuotteen.

On selvää, neufchâtel kotoisin Ranska. Siksi muut Neufchatel juustoja ulkopuolella tämän maan, kuten USA versio eivät ole totta Neufchatel juustoja. Todellinen Neufchatel juustojen käyttää täysmaitoa, eikä kermaa. Sitä vastoin neufchâtel versio Amerikassa on valmistettu kerma ja pastöroitu maito.

Teknisesti ottaen neufchâtel on pienempi rasvapitoisuus kuin tuorejuusto. Ei ihme, että monet pitävät neufchâtel kuin valo tuorejuusto versio. Nimetty Neufchatel, kaupunki Ranskassa, se on usein kuvattu pehmeä tyyppistä juustoa ja samalla kypsyttämätön. Jos vertaa 1 oz tuorejuusto samalla määrällä neufchâtel sinun 'll löytää, että viimeksi mainittu on noin 6. 6 g rasvaa verrattuna entiseen' s 9,9 g.

Neufchâtel on myös enemmän proteiinia (2 8 g) verrattuna tuorejuusto 's 2. 1 g. Molemmat juustojen on sama hiilihydraatti arvo. Kuitenkin, nämä arvot voivat vaihdella hieman riippuen siitä, kuinka juustoa valmistettiin kuten silloin, kun jotkin täyteainetta aineosat lisättiin tekemään tietty neufchâtel valmistelu (eli juusto stabilointi).

Ranskassa neufchâtel on vain yhdenlaista tuorejuusto. Itse asiassa se on tervehdittiin yksi vanhimmista tuorejuusto maa. Sekavuus, kun joutuu monien amerikkalaisten valmistajien merkitä joidenkin juustotuotteiden neufchâtel vain koska ne sisältävät pienemmän määrän rasvaa kuin geneeristen tuorejuustot. Kuten edellä on mainittu, nämä eivät ole totta Neufchatel juustoja.Vaikka on olemassa varhainen juuret jäljittää historia tuorejuusto takaisin Ranskaan, tämä juusto tuote on kuitenkin tehty maailman tietoon amerikkalainen joka aikoi kopioida neufchâtel.

Lopuksi tuorejuustot ovat tietenkin ihanteellinen juuston juuston kakkuja. Korvaamalla juusto komponentin muita juustoja kuten neufchâtel yksinkertaisesti voitti 't tee samaa toivottua tulosta.

1. neufchâtel on alhaisempi rasvapitoisuus kuin tuorejuusto.