Ero Seltzer ja Club SodaSeltzer vs Club Soda

On olemassa monenlaisia ​​poreileva (hiilihapotettua) vesi myydään nykyään, ja ne nimetään monin tavoin. Yksi tapa nimeäminen kautta tuote tuotemerkin kuten miten Pepsi ja Coke tuotteiden tuli olla. Toinen tapa on yleinen nimeäminen. Tässä suhteessa Root Beer ja inkiväärijuoma usein tulevat mieleen. Viimeinen tapa nimeäminen johtuen niiden alueellisten lempinimiä kuten: tonic vesi, sooda vesi, hiilihapotettua vettä, kivennäisvettä, mineraalivettä, seltzer, ja soodavesi.

Kaikista näistä alueellisten virvokejuomia, tonic vesi luultavasti on kaikkein eriytetty ryhmästä, koska sen ainutlaatuisia ominaisuuksia johtuvan lisäämällä kiniini. Kuitenkin kaksi viimeistä (Seltzer ja soodavesi) sekoitetaan usein keskenään, koska niiden hyvin lähellä ominaisuuksia. Näin ollen sekä voidaan käyttää löysästi liittyvät yhteen ja sama asia. Silti nämä kaksi, poreileva juomia on joitakin tärkeitä eroja, jotka shouldn 't jättää huomiotta vaikka kuinka hienovaraisia ​​ne ovat.

Hiilihappoa juomia ovat vain vesi plus hiilidioksidia. Kun kyseessä on soodavesi, se maistuu hieman suolainen kuin seltzer koska sen sanotaan sisältää tietyn määrän natriumia (yleensä 75 mg. On 12 oz. Palvelevat). Se käy läpi prosessi karbonaattien joka syöttää hiilen veteen. Siten soodavesi on keinotekoisesti poreileva vesi. Soodavesi lisää jonkin verran makua taikinaan. Jos tarkistaa sen tuotteen etiketissä, usein huomaa, että muiden mineraalien kuten kaliumsulfaattia ja kaliumbikarbonaatin joiden sanotaan helpottaa luonnollisen kuohunta polttaa tekemällä soodavesi miedompi kuin useimmat virvoitusjuomien.

Seltzer, sen sijaan pidetään luonnollisemmin poreileva hiilihapotettua vettä, koska se on samanlainen kuin useimmat luonnonvesiin vetää Kaivonporaus jotka kulkevat mineraali kerrokset. On myös joitakin, jotka sanovat, että keinotekoiset seltzers myydään jo tänään. Kuitenkin yleisin seltzers ovat ne, jotka ovat luonnollisesti hiilihappoa. Lisäksi Seltzer on mauton poreilla, joka on sama kuin soodavesi, mutta lisäämättä ylimääräistä suolaa tai kaliumia mineraaleja. Sen nimi on peräisin Selters, kaupunki Saksassa, joka on suosittu sen houkuttelevan luonnollinen jouset.Seltzer tuli Amerikan markkinoille saavuttamaan aseman vaihtoehtoisena mahdollisuus ostaa pricier kivennäisvedet, jotka usein tuodaan ulkomailta. Se oli alun perin pakattu lasiastiaan, jossa on metallinen yläosa tiiviste. Tänään, moderni pakkausten Seltzer muoviin sooda astioihin. Koska niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien ja makuja, sekä soodavesi ja Seltzer käytetään sekoittimet monenlaisissa highball juomia.

Yhteenveto:

1. Seltzer kutsutaan yleisesti luonnollisesti poreileva, hiilihapotettua juomaa
2. Club sooda on keinotekoisesti valmistettu hiilihapotettua juomaa (lisäämällä korkean paineen CO2).
3. Seltzer on mauton tyyppi vettä.