Ero Tumma ja Light Brown SugarTumma vs Light Brown Sugar

Fariinisokeri on sakkaroosia sokeri on selvästi erottuva ruskea väri. On melassia, joka antaa ominainen ruskea väri tälle sakkaroosi sokeria. Fariinisokeri tulee puhdistettu tai osittain puhdistettu. Fariinisokeri on saatavilla valoa ja tummat värit.

Ero tumman ruskea sokeri ja kevyt ruskea sokeri on pääasiassa läsnä ollessa melassia. Vaaleanruskea sokeria sisältävät 3. 5 prosenttia melassia, ja tummanruskea sokeri sisältää noin 6. 5 prosenttia melassia. Tumman ruskea sokeri mukana tulee enemmän melassia maku, koska se on enemmän melassia sisältöä siinä. Tumman ruskea sokeri on voimakas maku taas vaaleanruskea sokeria tulee herkkä ja kevyt maku.

Molemmat tumman ruskea sokeri ja vaaleanruskea sokeria käytetään paistetaan elintarvikkeissa. Kuitenkin, kun tumman ruskea sokeri on käytetty, se tekee evästeet chewier koska se sisältää enemmän kosteutta. Kuten tummanruskea sokeri sisältää kosteutta, elintarvikkeet leivotaan tämän sokerin kestää pitempään kuin elintarvikkeita kevyttä fariinisokeri. Toisin kuin vaaleanruskea sokeria, tumman ruskea sokeri antaa syvän värin leivotaan elintarvikkeisiin.

Verrattaessa kahta ruskeat sokerit, valo yksi on herkempää ja karamelli maustettu. Toisaalta, tummanruskea sokeri on vakaampi. Vaaleanruskea sokeri on yleisesti käytetty kuin tumman ruskea sokeri. Vaikka vaaleanruskea sokeria käytetään tekemään kinuski, tummanruskea sokeri käytetään enemmän tehdä keitettyjä papuja ja piparkakut.Molemmat tumman ruskea sokeri ja vaaleanruskea sokeria ei ole haittavaikutuksia.

Yhteenveto:

1. Fariinisokeria tulee puhdistettu tai osittain puhdistettu.
2. On melassia, joka antaa ominainen ruskea väri tälle sakkaroosi sokeria.
3. Light fariinisokeri sisältää 3. 5 prosenttia melassia, ja tummanruskea sokeri sisältää noin 6. 5 prosenttia melassia.
4. Vaaleanruskea sokeri on yleisesti käytetty kuin tumman ruskea sokeri.
5. Kun tumman ruskea sokeri on käytetty, se tekee evästeet chewier koska se sisältää enemmän kosteutta.
6. Toisin kuin vaaleanruskea sokeria, tummanruskea sokeri antaa syvän värin leivotaan elintarvikkeisiin.
7. tummanruskea sokeri sisältää kosteutta, elintarvikkeet leivotaan tämän sokerin kestää kauemmin kuin elintarvikkeita kevyttä fariinisokeri.
8. Tummanruskea sokeri mukana tulee enemmän melassia maku, koska se on enemmän melassia sisältöä siinä.