Ero Shake ja MaltRavista vs Malt

Maltaita ja ravistelee (pirtelöt) ovat kaksi suosituinta jäätelöbaari juomien sitten ja tänään. Vaikka Selvin ero on lisätty mallasta jauhe mallas juomia, on vielä monia muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen säännöllisesti tärisee.

Maltaita, joka tunnetaan myös malteds, on erityisesti tehty mallasjuomien maitojauhetta, joka lisää herkkää makua juomaa. Tämän vuoksi ainesosan, maltaita on, että vähäpätöinen hapan maku, että monet kuluttajat rakastavat verrattuna makeampi makuista tärisee.

Vaikka monet silti kiistä mallas juomat olivat jo muotoiltu jo 1887 viimeaikaiset löydöt määräävät, että mallas oli virallisesti käyttöön vuonna 1920, kun säännöllinen työntekijä on jäätelöbaari kauppa ajatellut lisäämällä maltaan ravista vain tietää, jos tulokset olisi osoittautua suuri. Ja niin, maku oli todella kiehtova riitä, että monet ihmiset tulivat rakastavat juoda. Kaikki muu on historiaa sen jälkeen.

Sinun tarvitsee vain olla tavallinen tehosekoitin tai, jos käytettävissä, pirtelö kone niin, että voit valmistaa tärisee tai maltaita kotona. Mitä tulee ainesosia, perinteiset pirtelöt kuuluvat jäätelö ja maito, jotka ovat huolellisesti sekoitettu tulla kermainen ja tiheä. Kanssa monipuolinen vaikutus, että alkuperäinen shake resepti on saanut koko tämän ajan, monet tekevät tärisee ylimääräisiä makuja, siirapit, ja myös sijoittamalla jäädytetyt tai tuoreet hedelmät yhdistelmä. Lopullinen valmistelu ravista usein pukeutui kanssa kermavaahtoa kastike ja kirsikka koriste päälle.Jotkut suosituimpia ravista maut ovat nykyään vanilja, mansikka, ja suklaa muiden joukossa. Se vain riippuu jäätelö maku te 'uudelleen käyttäen. Ja tietäen, että on olemassa jo paljon hienoja Jäätelömaut kaupallisesti mahdollisuutta tehdä uusi ravista maku on lähes loputon.

Toisaalta, mallas valmistetaan yleensä suppeassa ja kaikkein alkuperäisen reseptin. Joten kun mallas maitojauhetta lisätään sekoittimeen täynnä standardin ainekset säännöllinen ravista neste seoksesta kosteuttaa kuiva mallas jauhe jotta tasaisesti maku koko valmiste. Ylimääräistä siirapit ja aromiaineita lisätään, koska maltaan maku yleensä yhteenotoissa vastaan ​​muita ylimääräisiä aromi. Esimerkiksi makuja hedelmiä yleensä don 't sulautuvat hyvin maltaita. Ja joten olisi innokas tarpeeksi tästä asiassa jos 'uudelleen yrittää löytää uusia maltaan reseptejä takaisin kotiin.

Yhteenveto:

1. Malt valmistetaan lisäämällä mallas maitojauhetta seokseen päälle standardin ainesosia käytetään tekemään klassinen tärisee.
2. Malt on hyvin mitättömiä hieman hapan maku verrattuna yleensä makeampi tärisee.
3. Malt parhaiten valmistetaan itse ilman lisäämällä muita siirapit ja ylimääräiset aromeja tai ainesosia.