Ero Keliakia ja KeliakiaKeliakia vs Keliakia

Keliakia, tunnetaan myös monia muita nimiä, kuten: trooppinen sprue, keliakiaa ja keliakia, on autoimmuunisairaus, tila, joka on geneettisesti ohjelmoitu kehoon eikä sitä voida poistaa järjestelmästä. Keliakia, kutsutaan myös keliakian muissa Euroopan maissa, on sairaus ohutsuolen.

Keliakia on eräänlainen autoimmuunisairaus, jossa nukkalisäkkeen ohutsuolessa on herkkä tai allerginen tiettyjä elintarvikkeita, jotka sisältävät gluteenia. Gluteeni on proteiini, tyyppi aine, jota esiintyy elintarvikkeissa, kuten vehnä, ohra, ruis, ja muita jalostettuja elintarvikkeita, jotka sisältävät gluteenia. Kun osittain pilkottu ruokaa, joka sisältää gluteenia siirtyy ohutsuoleen mahasta, immuunijärjestelmä aktivoidaan se näkee gluteenia elintarvikkeiden kuten haitallisen aineen tai roskan. Kun immunologisen vasteen tapahtuu ohutsuolessa, se vahingoittaa Villi jossa hiukset kaltainen rakenne tasoittuu, ja tämä voi vaikuttaa suuresti sen toimintaa ravintoaineiden imeytymistä, vitamiineja ja kivennäisaineita. Johtuen imeytymishäiriö näitä ravintoaineita, vitamiineja ja kivennäisaineita, se voi johtaa lukuisiin puutteita. Keliakian tai keliakia, on noncurable sairaus, mutta hyvin ehkäistävissä. Se voidaan estää olemalla ruokaa, joka sisältää gluteenia. Tekemällä näin, se vähentää oireita, kuten ripulia. Tauti voi kuulostaa tutulta kenellekään, mutta vain harvat harkitsisi taustalla ero kahden suhteellisen samankaltaisia ​​nimiä tälle häiriö.

Keliakia ja keliakia ovat tietenkin eri sanoja, mutta on sama merkitys. Periaatteessa ensisijainen ja selvimmin ero kahden termin, keliakia ja keliakia, on se, miten sanat on kirjoitettu. Seuraavaksi esiin ero on peräisin molemmat sanat. Sana keliakia on termi, jota käytetään muissa Euroopan maissa, kuten Englannissa, Iso-Britannia, jne. Kun sana keliakia on amerikkalainen termi keliakia. Termi 'keliakia' on sana British Englanti kun taas termi 'keliakia' on American Englanti. Nämä ovat sen yksinkertaistaminen 'oe' British Englanti sanat vain 'e' Amerikan Englanti. Esimerkiksi sana ruokatorvi British Englanti kutsutaan kuin ruokatorven American Englanti. Sama kuin 'keliakia' ja 'keliakia', mutta on monia poikkeuksia tämän muutoksen, koska jotkut sanat British Englanti, jotka ovat 'oe' hyväksytään Amerikan Englanti muuttamatta 'oe' ja 'e.' Historiallisesti 'keliakia' loi ensin sana tähän tautiin. History pääsemmekin aikaan Aretaeus Cappadocia, antiikin kreikkalainen, joka kohtasi taudin tuhat vuotta sitten. Niinpä keliakia on peräisin kreikan sanasta koiliakos, joka tarkoittaa 'vatsan' ja myöhemmin esille kuin käännös, mikä on 19. vuosisadalla. Tämän lisäksi keliakia on yleinen termi tällaista tautia.

Se on äärimmäisen tärkeää tietää erot näiden kahden sanaa se voi hämmentää lukijaa merkityksestä ja niiden käytön kaksi sanaa (keliakia ja keliakia).

YHTEENVETO:1. Sana keliakia on kirjoitettu eri tavoin kuin keliakiaa.

2. Sana keliakiaa peräisin British Englanti kun keliakiaa tuli Amerikan Englanti.

3. Keliakia on yksinkertaistaminen sana keliakia.

4. Ilmaisua keliakia on ensimmäinen termi taudin ja myöhemmin tuli termi keliakia.