Ero Muoti ja tyyliMuoti vs Style

Muoti ja tyyli ovat kaksi liittyviä käsitteitä. Ne molemmat viittaavat tyyppisiä vaatteita, jotta estetiikka tai tapoja tehdä asioita. Molemmat on myös verbi muotoja, jotka ovat hyvin erilaisia.

'Muoti' voi tarkoittaa tapa tehdä asioita. Yleisin käyttö on viitata suosittu suuntauksia vaatteita tai ulkonäköä. Se voi myös merkitä, miten jotakin tehdään.
'Vene lipui poikki vedet muoti joutsen.'

'Muoti' voidaan myös käyttää verbi. Nykyaikainen käyttö on rakentaa tai rakentaa jotain.
'Olen muotoillut keihäs peräisin tukeva keppiä ja teräväkärkinen kiven.'

Aikaisemmin se viittasi myös tehdä jotain suunniteltu noin toiseen.
'Me vanhanaikainen maston vastaamaan aluksen' s lohikäärmekuvio. '

Se voisi myös käyttää tarkoittamaan väärentämisen, vaikka tämä käyttö on paljon arkaainen.

'Style' voi tarkoittaa myös, miten jotakin tapahtuu, ja tämä on usein vaihdettavissa samanlainen merkitys 'muoti'.
'Vene lipui poikki vedet tyyliin joutsen.'

Kuitenkin se on paljon yleisempää käyttää 'tyyli' näissä lauseita kuin 'muoti'.
Toinen merkitys 'tyyli' on tehdä jotain hohto tai armoa.'Hän allekirjoitti dokumentin tyylillä.'

Joskus ihmiset käyttävät 'tyyli', kuten vaihtoehtoinen kirjoitusasu 'kynää', joka tarkoittaa kynällä tai muu kirjoittaminen väline, sekä useita muita pitkä, teräväkärkiset esineet kuten jotkut lääketieteellisiä instrumentteja.

Verbi, 'tyyli' tarkoittaa suunnitella jotain.
'Haluan muotoilla hiukset.'

Kun se tulee vaatteita tai ulkonäkö, muoti ja tyyli ovat liittyvät käsitteet, vaan voidaan käyttää vain vaihdellen joissakin tapauksissa. 'Muoti' tarkoittaa suuntauksia näköisiä. Jos monia tunnettuja ihmisiä yllään hatut häkkejä, jotka sisältävät käärmeitä ja monet muut ihmiset yrittävät kopioida niitä, niin yllään käärmeet olisi muotia. Se voi tarkoittaa joko nykyisen muodin tai ulkonäkö, joka oli suosittu toisessa ajassa, kuten '50-luvun muoti. Joka tapauksessa ne ovat yleensä ohimeneviä.

Tyyli, toisaalta, on erilainen. Se tarkoittaa ulkonäkö, joka näyttää hyvältä, riippumatta muodin. Tuxedos esimerkiksi pidetään tyylikäs koska miten he tasaisempi ulkonäkö ihmisiä, jotka käyttävät niitä, mutta ei tällä hetkellä muodissa, koska ne ovat olleet jo yli sata vuotta. Joskus, mikä on muodikas voi olla tyylikäs. Taas menee takaisin tuxedos, ne olivat hyvin muodikas, kun ne olivat ensimmäiset keksitty, mutta ne tuli kansa käyttää, koska ne olivat tarpeeksi hyvä pitää käyttää. Kuitenkaan ole kaikki, mikä on muodikasta on tyylikäs. Yllään käärmeet ei olisi tyylikäs, koska se hyvin harvoin näyttää hyvältä ihmisiä ja olisi hyvin epäkäytännöllistä. Kuitenkin, jos käärme on hattu, niin käärme voi näyttää tyylikäs.
Toinen suuri osa tyyli on, miten yksittäiset se on. Jos joku aina käyttää punaista ja mustaa, koska he tuntevat ne värit ilmaista itseään tai ohuemmiksi kehonsa sijaan kuinka suosittu värit voivat olla, niin se olisi heidän henkilökohtaista tyyliä. Jotkut saattavat tuntea, että nykyinen muoti on hyvä edustavat keitä he ovat ja että se näyttää hyvältä niitä, joten muodin olisi tyylikäs heille.