Ero Sneakers ja Tenniskengät Sneakers vs Tenniskengät

On olemassa paljon eroja auton renkaat ja lenkkarit. Tennistossut ovat teknisesti suunniteltu käytettäviksi aikana tennistä taas lenkkarit ovat vain yksinkertaisia ​​kengät kumipohjat ja kankaalle keveiden. Lenkkitossuja voidaan käyttää lenkkarit käytettynä tuomioistuimen ulkopuolella, mutta lenkkarit ei saa käyttää auton renkaat. Yleisesti ottaen kaikki tennis kengät ovat lenkkitossut, mutta eivät kaikki lenkkarit ovat tenniskenkiä.

Tenniskengät

Tennis on dynaaminen peli, joka vaatii paljon voimakasta toimintaa. Pelaaja on tehdä nopeita liikkeitä ja vaatii kengät, jotka ovat mukavia ja antaa ylimääräistä tukea jalka.
Lenkkitossuja tarjoavat sivusuunnassa tukea nopeaa liikettä kaikkiin neljään suuntaan. Nämä on erityisesti tarkoitettu estämään nilkan vammoja. Yhdistettynä Pingissukat, nivelet saavat lisätty tukea.
Ottelun aikana kentällä, pelaaja on vaihtaa paikkoja hiljainen usein. Nämä kengät muodostuvat erityisen materiaalia, joka vaimentaa iskuja ja lohduttaa kehossa. Nämä iskunkestävänä kengät välttää liiallista kitkaa nivelissä.
Nämä kengät on suunniteltu käytettäväksi aikana tennistä. Ne tarjoavat vakautta, pitoa ja voimaa soittimeen. Varpaat kengät kantavat ylimääräistä kulumista. Jotta Tämän ongelman ratkaisemiseksi, kengät tukee ylimääräinen täyte kumia. Special ei-naarmuuntumista pohjat käytetään auton renkaat.
Tennis kengät ovat saatavilla suuri joukko malleja. Yksi helppo löytää trendikkäitä, tyylikäs kengät urheilullinen kaupoissa ja verkossa.

LenkkaritLenkkarit ovat päivittäistä kulutusta, rento, mukavat kengät kumipohjat.
Lenkkarit ovat saatavilla suuri joukko malleja. Näitä ei ole suunniteltu pidettäväksi pelin aikana. Ne ovat yksinkertaisia ​​urheilullinen kengät pohjat koostuu kumista kanssa keveiden kankaalle tai synteettisistä materiaaleista.
Lenkkarit ei ole suunniteltu tiettyjä urheilulaji niin heiltä puuttuu tekniikaltaan auton renkaat. Ne don 't ovat sivutuen, ei kulumista pohjat, tai iskuja vaimentavaa materiaalia.
Lenkkarit ovat joustavampia ja mukava verrattuna auton renkaat.
Ne ovat helposti saatavilla kenkäkaupat ja verkkokaupoista erilaisia ​​yleisiä, jokapäiväistä ja muodikas paria.

Yhteenveto:

1. Lenkkitossuja ovat varta vasten käytettäväksi tenniskenttä taas lenkkarit on suunniteltu vapaa-ajan vaatteet.
2. Lenkkitossuja on sivutuki; lenkkarit eivät sivutuki.
3. Lenkkitossuja koostuvat iskuja vaimentavan materiaalin. Sneakers don 't ovat iskuja vaimentavan materiaalin.
4. Lenkkitossuja on erityinen ei-kulumista pohjat; lenkkitossut don 't.
5. Sneakers ovat helposti saatavilla osastolla ja kenkäkaupat kun tenniskengät ovat saatavilla urheilullinen kaupoissa.
6. Lenkkitossuja ovat kalliimmiksi kuin lenkkarit.