Ero STI ja STDSTI vs STD

Kun vapaita sukupuolisuhteita osuu johonkin, se ei koskaan lakkaa, ellei yksi on kurinalainen ja määrätietoinen pidättäytyä siitä ja kiinni yksi kumppani. Tämä ei ole vain syy, joka tekee vaikeaksi ihmisiä pidättäytymään vaan myös seksuaalinen riippuvuus.

Toisaalta tästä asiasta tulee vähemmän vakava tuloksista yrityksen. Se on vähemmän vakava kuin HIV ja AIDS. Se 's STI ja STD.

'STI' on 'sukupuolitautitartunta' taas 'STD' tarkoittaa 'sukupuolitauti.'

Lyhyen historia, STI ja STD on luokiteltu VD tai sukupuolitauti. Se oli kaksi vuosikymmentä sitten. Nyt se oli edelleen luokitella kahteen, jotka ovat STI ja STD.

STI käytetään tunnistamaan joku, joka ei ole ilmeisen mitään merkkejä tai oireita koskien seksuaalinen sairaus, mutta on ehdokkaana sitä. Henkilö ei tiedä vielä sekä lääkärin, jos asiakas on sitä ennen lisätestejä ja edelleen ilmenemismuotoja esiintyy. Kun joku on STI, asiakkaalla on infektio kehossa aiheuttaa bakteeri, virus jne joka voi altistaa henkilön erityisiin oireita lähitulevaisuudessa.STD, toisaalta, on toisinpäin. Se on jo määritetty, että tämän tyyppinen infektio on edistää taudin. Diagnoosi on vahvistettu. Ilmentymiä, merkit ja oireet ovat tuntuvat mies tai nainen. Se osoittaa myös kehon perustuu arviointiin lääkärin.

Kun on olemassa STD, hoito ja interventio ovat myös erityisiä niin potilaat voivat jo määrätä joitakin lääkkeitä riippuen seksuaalinen sairaus. Vuonna STI, koska ei ole olemassa ilmentymiä toistaiseksi ilman interventioita voidaan tehdä tällä hetkellä.

'STD' on ehdotettu korvata 'STI', koska kaikki STD 's on merkittäviä oireita. Tämä on tosiasia, koska tietyt STD' s kuten klamydian, herpeksen ja tippuri eivät läsnä oireita.

Yhteenveto:

1. 'STD' tarkoittaa 'sukupuolitauti', kun taas 'STI' tarkoittaa 'sukupuolitautitartunta.'