Ero Jock kutinaa ja Herpes Jock kutinaa vs Herpes

Joskus ihmiset, jotka eivät ole tietoisia sairauksien ja tautien, erityisesti ei-terveydenhuollon ammattilaiset, ovat niitä usein tauteja, jotka ovat joko heikentävä pitkällä aikavälillä tai ei niin mukavaa saada lyhyellä aikavälillä.

Esimerkkejä näistä ovat Jock kutinaa ja herpes. Jock kutinaa johtuu sieni-infektion, Trichophyton rubrum, kun herpes aiheuttaa herpes simplex virus. Jock kutinaa tunnetaan myös tinea cruris. Se on muita nimiä, kuten haara kutittaa, haara rot, ekseema marginatum, silsa nivusten, ja kuntosali kutinaa. Se esiintyy molemmilla sukupuolilla; kuitenkin, se on yleisempää miehillä. Herpes tunnetaan myös herpes simplex, joka voi olla joko Herplex Simplex Virus tyyppi 1 (HSV-1) tai herpes simplex -viruksen tyypin 2 (HSV-2).

Jock kutinaa voi myös johtua sieni nimeltä jalkasilsan tai urheilijan 's jalka. Se voi johtua myös päällään tiukka vaatetus kuten jockstraps joka aiheuttaa hikoilua, joissa sieni voi elää ja leviämistä. Opportunisti-infektiot voivat myös aiheuttaa Jock kutinaa . Muut sienet, jotka aiheuttavat Jock kutinaa ovat Epidermophyton floccosum, Trichophyton mentagrophytes ja Candida albicans.

Herpes, toisaalta, on viruksen aiheuttama ja se voidaan luokitella joko HSV-1 tai HSV-2. Jos se 's HSV-1, virus asuu silmien, kurkun, suun ja keskushermostoon, joka voi aiheuttaa Bellin' s palsy tai herpesviruksen aivotulehdus aivoissa. HSV-2 vaikuttaa ensisijaisesti sukuelimiä ja peräaukko.

Diagnoosi Jock kutinaa riippuu lääkärin erityisen ihotautilääkäri. Vaikka herpes, se voi olla myös ihotautilääkäri tai sisätautien. Vuonna Jock kutinaa, se yleensä esittelee itsensä punertava ihottuma, joka on tyypillisesti kutiava ja polttaminen sensaatio. Vuonna herpes, se yleensä esittää rakkuloita, jotka ovat punertava ja papule kaltaisia ​​HSV-1. Kuitenkin HSV-2, on vaikea diagnosoida, koska he eivät 't ovat klassinen oireita. Diagnostinen testi kuten lab tentit vahvistavat HSV-2 sairaus. Herpes voidaan supistui kautta ihokontaktissa tai eritteistä. Se on yleinen prostituoitujen ja siveetön yksilöitä.Hoito Jock kutinaa on kautta kerma erityisen anti-sieni lääkkeitä. Vähentäminen herpes nojaa lääkkeitä erityisesti anti-virus lääkkeet kuten asikloviiri. Ei ole hoitokeinot. Rokotteet ovat tällä hetkellä kehitetty herpes estämiseksi, minimoimiseksi ja myös sen hoitoon. Kondomin käyttö voi estää herpes.

Yhteenveto:

1. Jock kutinaa on sienen aiheuttamia, kun herpes on aiheuttanut virus.

2. Jock kutka voidaan hoitaa samalla herpes voidaan minimoida.