Ero Temperamentti ja persoonallisuudenTemperamentti vs Personality

Kun tarkastellaan luonne ja persoonallisuus, ne liittyvät toisiinsa ja kehitetään hyvin varhaisessa iässä. Nämä kaksi piirteet on kehitettävä hyvin varhaisessa lapsuudessa niin se pysyy meidän koko elämämme.

Miten temperamentti määritellä? Se viittaa eri näkökohtia yksilön 'persoonallisuus kuten ulospäin tai sulkeutuneisuus. Temperament pidetään synnynnäinen tai synnynnäinen eikä oppinut.

Joten miten määritellä persoonallisuutta? Persoonallisuus on mitä syntyy sisällä yksilön. Persoonallisuus, joka säilyy koko yksilön 'elämässä, koostuu tietyn ominaisuuden malleja kuten käyttäytymistä, tunteita, ja ajatuksia. Jotkut perusominaisuuksista liittyvät persoonallisuus ovat: johdonmukaisuus, psykologisia ja fysiologisia vaikutuksia käyttäytymistä ja toimia, ja useita ilmaisuja .
Temperamentti on perus peritty tyyli taas persoonallisuus hankitaan päälle luonne. Temperamentti voidaan myös sanoa olevan emotionaalinen toimintaa henkilön. On aina parempi tutkia yhden 'oman temperamentti koska se auttaa ymmärtämään meidän vahvuudet ja heikkoudet. Vaikka temperamentti sanotaan olevan luonnollinen vaisto, se voi myös vaalittava yhtenä kasvaa. Vanhemmilla on suuri rooli vaalimisessa temperamentti lapsen aivan kuten persoonallisuus kehitetään.
Persoonallisuutta yksittäisen voidaan hankkia vuosina. Tekijät, kuten koulutuksessa, sosialisointi, erilaisia ​​paineita elämässä, ja muut eri näkökohtia vaikuttavat persoonallisuutta yksilön.Osa liittyvistä ominaisuuksista temperamentti ovat: aktiivisuus (rento tai liikkuvat), säännöllisyys (unirytmi), ensimmäinen reaktio (peruuttaminen tai lähestymistapa), sopeutumiskykyä (säädöt muutoksiin), intensiteetti (reaktiot), mieliala (onnellisuus tai surua), distractibility (pitoisuus), pysyvyys (menettää kiinnostuksensa jonkin verran toimintaa), ja herkkyys (stimulaatio).

Yhteenveto:

1. Temperamentti viittaa eri näkökohtia yksilön 'persoonallisuus kuten ulospäin tai sulkeutuneisuus. Sitä pidetään synnynnäinen tai synnynnäinen eikä oppinut.
2. Persoonallisuus on mitä syntyy sisällä yksilön. Persoonallisuus, joka säilyy koko yksilön 'elämässä, koostuu tietyn ominaisuuden malleja kuten: käyttäytyminen, tunteita, ja ajatuksia.
3. Temperamentti on perus peritty tyyli taas persoonallisuus hankitaan päälle luonne.
4. persoonallisuutta yksittäisen voidaan hankkia vuosina. Tekijät, kuten koulutuksessa, sosialisointi, erilaisia ​​paineita elämässä, ja muut eri näkökohtia vaikuttavat persoonallisuutta yksilön.