Ero Viral ja Bakteeri Pink EyeViral vs Bakteerien Pink Eye

Silmämme sanotaan olevan ikkunat sielumme. Ne tasoittaa tietä nähdä kaunis maailma, jonka Jumala teki. Ilman silmämme, voimme tehdä rajallinen asioita ja tehdä asioita eri tavalla. Että 'takia sokeat sanotaan olevan suuri, koska he voivat hallita elämään huolimatta näkövammaisen.

Eye sairaus ei voida estää, koska joka päivä on pakko altistua erilaista saastumista. Me 'll koskaan tiedä sekä milloin saada silmätulehduksia. Myös Don 't tiedä jos olemme vaarassa kaihia ja verkkokalvon irtauma. Siksi meidän pitäisi aina olla vuosittainen silmä lääkärintarkastus. Sidekalvotulehdus on yksi yleisimmistä silmän infektioiden maailmassa. Se on kaksi bakteerien aiheuttamia tai virus. Sidekalvotulehdus kutsutaan myös vaaleanpunainen silmä. Se on infektio sidekalvon, osa silmään, joka on vastuussa tuottaa limaa ja kyyneleet. Se myös estää sisäänkäynnin mikro-organismien silmiin. Sen lisäksi, että syynä bakteerien tai virus, se on myös aiheuttanut allergioita, kemikaalit, ja voidaan saanut kuin vastasyntyneen kutsutaan usein vastasyntyneiden sidekalvontulehdus.

Viral sidekalvotulehdus on infektio sidekalvon, joka on viruksen aiheuttama. Se liittyy yleensä kipeä kurkku, hengitystieinfektiot, ja vilustuminen. Oireita ovat kutina ja päästöt, jotka ovat vetistä. Viral sidekalvotulehdus alkaa yleensä yksi silmä ja sitten leviää toinen silmä. Viral sidekalvotulehdus on yksi on merkitty vaaleanpunainen silmä on sidekalvon että muuttuu punertavaksi tai punertava johtuen sidekalvon tulehdus.

Bakteeri sidekalvontulehdus, toisaalta, on infektio sidekalvon bakteerien aiheuttamia. Nämä bakteerit sanotaan olevan pyogeeninen tai bakteereja, jotka aiheuttavat mätä. Tämän tyyppinen sidekalvotulehdus aiheuttaa silmäluomien kiinni toisiinsa, koska vastuuvapautta, joka on tulossa ulos. Myös rupeutumisen vastuuvapauden herätessä ylös. On myös hieman punoitusta ja kutinaa. Se voi levitä myös toiseen silmään kuten virusperäinen sidekalvotulehdus.Bakteeri sidekalvontulehdus päättää omasta ilman erityisiä hoitoja. Jos kolmen päivän kuluessa ei ole ratkaistu, antibakteerinen silmätipat ja öljyt ovat käytössä. Ei ole haitallisia pitkäaikaisia ​​vaikutuksia tai ilman käyttöä näitä lääkkeitä.

Vuonna virusperäinen sidekalvotulehdus on myös mitään erityistä hoitoa. Kylmä pakkaa se voidaan lievittää. Potilaat, joilla on virusperäinen sidekalvotulehdus kehotetaan pesemään kätensä leviämisen estämiseksi viruksen. Ne ovat myös suositeltavaa ei kosketa heidän silmänsä tai jopa jakamaan pyyhkeet.

Yhteenveto:

1. Bakteeri sidekalvontulehdus aiheuttaa bakteeri kun virusperäinen sidekalvotulehdus on viruksen aiheuttama.
2. virusperäinen sidekalvotulehdus on näyttöä vaaleanpunainen silmä taas bakteeri sidekalvontulehdus on märkivä päästöjä, koska pyogeenisen bakteereja.