Ero alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä VesipullotAlumiini vs Ruostumaton teräs Vesipullot

Kumpi on parempi C alumiinista tai ruostumattomasta varastaa vesipulloja? Vertailu voidaan tehdä painon, suunnittelu, turvallisuus ja kustannukset. On toinenkin vertailu voidaan tehdä välillä alumiinista ja ruostumattomasta pullot perustuvat asiakaspalautteen ja kommentteja kestävyys, leveä suut, toksiinit, puhdistuksen helppous, eristys ja kondensaatio.

Jos vertaamme alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä pulloja perusteella paino, niin alumiini on kevyempi, ja jäähtyy nopeammin. Kuitenkin, ruostumaton teräs on tukevampi ja painavampi kuin alumiini. Valinta riippuu päätöksestä kuinka todennäköistä pullo aiotaan karkeasti käsitellä.

On olemassa erilaisia ​​ruostumattomasta teräksestä pulloja, jotka ovat high-end-pullot, jotka on valmistettu 18/8 materiaalista. Tämä edustaa muita metalleja läsnä teräksen tehdä metalliseoksen, kuten 18/8 tarkoittaa 18% kromia ja 8% nikkeliä. Kromi on kestävä ja kova metalli, ja nikkeli on anti syövyttäviä ominaisuuksia. Edullisia ruostumatonta terästä vesipulloja voi olla valmistettu 18/0 materiaalista, minkä vuoksi ne voivat ruostua.

Olkaamme verrata sekä metallien ja seosten pullot, turvallisuuden kannalta. Ensimmäinen asia, joka meidän pitäisi tietää alumiini vesipullo on, että se olisi BPA vapaa, eikä sisällä mitään kemikaaleja. Jos alumiini on terveysriski vai ei vielä harkitaan C kuinka vaarallisia tai kuinka turvallinen alumiini on. Virasto myrkyllisille aineille ja Disease Registry (ATSDR) on ilmoittanut, että ihmiset altistuvat korkeille alumiini voi kehittyä Alzheimerin 'tauti, mutta he eivät tiedä varmasti, että alumiini aiheuttaa Alzheimerin' tauti. Alzheimer 's Society uskoo myös, että mitään tietoja tai näyttöä on osoitettu vakuuttavasti kausaalista suhdetta alumiinin ja Alzheimerin 'tauti. ATSDR toteaa myös, että suun kautta altistuminen alumiini pitkällä aikavälillä on joitakin haittavaikutuksia.

Verrattuna alumiinia, vanhanaikainen ruostumattomasta teräksestä vesipulloja pidetään turvallisempia. Ruostumaton teräs pullot eivät huuhtoutua kemikaaleja. Sen yhteydessä turvatoimia, ruostumaton teräs on neutraali, ja ei tarvitse vuori, kuten alumiini pullot tarvitsevat. Alumiini pullot on vuorattu estää metallin liukenemista veteen. Ruostumaton teräs pullot eivät anna makua kuin alumiini pullot voi, jos sisäpinnoite on vaurioitunut tai naarmuuntunut.

Seuraavana ero pullot on hinta. Alumiini pullot ovat kalliita verrattuna ruostumattoman teräksen pulloja. Nyt voimme vertailla molemmat pullot puolesta niiden suunnittelu ja helppokäyttöisyys. Alumiini pullot ovat tyylikkäitä kuin ruostumattomasta teräksestä pulloja. Ne ovat trendier ja paremman näköinen. Jos vertaamme heidän helppokäyttöisyys, sitten ruostumatonta terästä voittaa, kuten ruostumattomasta teräksestä pulloja voidaan pestä astianpesukoneessa korkean veden lämpötila saastumisen estämiseksi bakteerien ja virusten. Alumiini pullot tarvitse pestä huolellisesti, jotta vältetään naarmuuntumista sisemmän suojaava vuori. Kuitenkin happamia juomia ei saa säilyttää kummassakin näistä pulloja, koska on erittäin todennäköistä, huuhtoutumista ja toksiinien, erityisesti alumiini pullot.Yhteenveto:

1. Molemmat pullot verrataan, ja suurin ero on, että teräksen pullot eivät tule mitään vuori tai huuhtoutumista, mikä tekee niistä turvallisempia, mutta alumiini pullot on suojaava kerros, ja voi huuhtoutua.

2. kustannusten vertailu alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä pulloja paljastavat, että alumiini on kalliimpi kuin ruostumaton teräs.

3. Taloudellinen ruostumaton teräs pullot voivat ruostua ja alumiini voi huuhtoutua ja levittää maku.

4. Pitkäaikainen käyttö alumiinia voi luoda joitakin haittavaikutuksia, mutta teräs on uudelleenkäytettäviä pidempään, ja on turvallisempaa.