Ero AHU ja LVIAHU vs LVI

Mitkä ovat AHU ja LVI? AHU, joka on Ilmankäsittelykone on laite, jota käytetään kierrättää ilmaa. LVI on Lämmitys, Ilmanvaihto ja ilmastointi järjestelmä. LVI on keskusyksikkö, johon AHU on kytketty. AHU on vain osa LVI- ja sinänsä on tuskin mitään eroa sitten kaksi.

LVI viittaa lähinnä tekniikan autojen ympäristön mukavuutta. Heating, Ilmanvaihto ja ilmastointi-järjestelmä käyttää periaatteet Virtausmekaniikka, termodynamiikan ja lämmönsiirto. Löydöt Michael Faradayn, Nikolai Lvov, Reuben Trane, William Rankinen Wills Carrier, James Joule ja Sadi Carnot mm oli pohjustettu Lämmitys, Ilmanvaihto ja ilmastointi järjestelmä.

LVI tulee keskisuurten ja suurten malleja. LVI käytetään kunnossa ilmakehään teollisuuden taloja, pilvenpiirtäjiä ja akvaarioissa.Kone on suuri metallinen laatikko, että olosuhteet ilma, joka auttaa luomaan täydellisen tunnelman. Puhallin / tuuletin, lämmitys ja / tai jäähdytyselementit, suodattimet, ilmankostutin, Sekoitus kammio, Lämmön talteenotto laite, säätimet, Tärinänvaimentimet ovat joitakin komponentteja, jotka tekevät AHU. Ilmankäsittelykone on kolme tyyppiä. The Mall ilmankäsittely tai päätteitä käytetään paikalliseen käyttöön Ne koostuvat lähinnä kela, ilmansuodatin ja puhallin. Sitten on Täytetään Air Unit, joka on suurempi ilma käsittelijä. Kolmas on kattoterassille yksikkö, jota käytetään pääasiassa ulkokäyttöön. Se on lähinnä sovitettu n katolle rakennuksen.

Koska AHU on vain osa LVI, se voi olla vaikea saada ulos ero näiden kahden välillä. Kuten aiemmin, yksi järjestelmä on osa toista järjestelmää ja vaikea erottaa niitä.

Yhteenveto
1. AHU on Ilmankäsittelykone. LVI on Lämmitys, Ilmanvaihto ja ilmastointi järjestelmä.
2. LVI on keskusyksikkö, johon AHU on kytketty. AHU on vain osa LVI.
3. LVI tulee keskisuurten ja suurten malleja. LVI käytetään kunnossa ilmakehään teollisuuden taloja, pilvenpiirtäjiä ja akvaarioissa.
4. Ilmankäsittelykone on suuri metallinen laatikko, että olosuhteet ilma, joka auttaa luomaan täydellisen tunnelman.
5. Ilmankäsittelykone tulee kolmenlaisia ​​Mall ilmankäsittely Täytetään Air Unit ja kattoterassille yksikkö.