Ero monitoimikone ja tehosekoitinMonitoimikone vs Blender

Kun se tulee keittiökoneet, on monia, jotka eivät periaatteessa sama asia; kuten monitoimikoneessa ja tehosekoitin. Ensimmäinen ero monitoimikone ja tehosekoitin on suunnittelun. Monitoimikoneet yleensä vaihtoterät, kukin soveltuu eri työtä. Sen sijaan, sekoittimet on kiinteä joukko teriä ja ehkä toimi yhtä hyvä kuin monitoimikoneessa.

Sekoitin on suunniteltu sekoitus nesteiden, mikä soseet, tai jauhamisen pieniä kiintoaineita. Toisaalta, monitoimikoneessa voi tehdä työtä sekoittimen sekä käsitellä suurempia ja paljon vaikeampaa kiintoaineita. Tämä heijastuu myös suunnittelussa elintarvikkeiden jalostajat ovat usein laaja, mutta lyhyempi kuin tehosekoitin leveämpiä paloja vihanneksia. Monitoimikoneet myös pieni aukko päällä ruokkia enemmän esineitä. Tehosekoitin on vankka kansi ja sinun täytyy lopettaa tehosekoitin laittaa enemmän välttyisi sen sisältö pääse ulos.

Koska elintarvikkeiden jalostajat on tarkoitus käsitellä suurempia kiinteitä esineitä, se on myös varustettu moottoreilla, jotka pystyvät tuottamaan enemmän voimaa. Tämä antaa elintarvikkeiden jalostajat mahdollisuuden halkoa kovaa kamaa suhteellisen helposti. Tehosekoitin on yleensä heikko moottoreita, jotka jäävät jumiin jos kohde on liian kova. On myös tarpeen olla pieni määrä nestettä sekoittimen luoda että Whirlpool vaikutus, joka vähitellen vetää kaiken sen terät.Valitsemalla välillä tehosekoittimeen ja monitoimikone pitäisi riippua siitä, onko todella kokki tai et vain tarvitse sitä tehdä hedelmäsoseet aamulla. Blender on halvempaa ja pitäisi tehdä jälkimmäinen melko hyvin. Monitoimikoneessa voi olla mukavaa, koska se tekee kaiken, mutta sinun pitäisi myös harkita, että se on tyyris ja tilaa vieviä. Se on myös enemmän osia kuin vaihtoterät ja se on melko helppo menettää ne, jos et säännölliseen käyttöön niitä.

Yhteenveto:

Monitoimikoneessa käyttää vaihtoterät kun sekoitin käyttää kiinteää terää
Monitoimikoneessa on parempi kovempaa tavaraa kuin tehosekoitin
Monitoimikoneessa on lyhyempi ja leveämpi kuin tehosekoitin
Ruoka prosessorit ovat tehokkaampia moottoreita kuin tehosekoitin