Ero Ballpoint ja RollerballBallpoint vs Rollerball

Mikä tekee kuulakärkikyniä ja Rollerball kynät niin suosittu ympäri maailmaa on, että ne todellakin ovat 'palloja'. Sekä kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti, että on. Nämä kynät ajaa nerokas mekanismi koostuu sisäisestä kammio täytetään musteella, annosteltu kautta kärjen aikana käyttöön kiertämisliikkeen pieni metallinen pallo messinkiä, terästä tai volframikarbidin. Väline on ollut olemassa jo yli vuosisadan ja puoli, joten kirjoittaminen erittäin kätevä. Kyniä 'komponentit ovat lähes samanlaisia ​​lukuunottamatta musteen.

Edullisempi ja käytettävissä Kuulakärkikynä käyttää öljypohjainen muste, kun taas Rullapallon muunnos käyttää vesi-pohjainen nesteen tai geelin mustetta. Ja tämä yksinkertainen erilaisuus aiheuttaa huomattavasti erilaisiin tuloksiin suhteen kirjailija 's penmanship tyyli ja ulkonäkö sivutuotteen itsestään. Käyttöehtoja, kuulakärkikynän vaatii' push 'on sen musteen annostella asianmukaisesti ja on se kirjoittaa selvästi. se puuttuu vapaasti virtaava mustetta (koska sen muste 's korkeampi viskositeetti), mikä tarkoittaa, että kirjoittaja on sovellettava jatkuvaa painetta varmistaa johdonmukainen näkyvyys, joten se pikemminkin stressaavaa kannattavat ranteen ja sormien. Mutta sama ominaisuus tekee kuulakärkikynällä vähemmän todennäköisesti vuotaa.

Toisaalta vähemmän painetta tarvitaan rollerball kynä veronsa. Tämä puolestaan ​​antaa käyttäjälle enemmän energiaa säästävä mukavuutta. Laadullisesti, joka on rollerball on yleensä enemmän tyylikäs vaikutus kuin kuulakärkikynän koska entisen 's hienompaa ja selkeämpi aivohalvauksia. Lisää että sen erottuva kirjoittaminen ominaisuuksia, kuten kyllästää syvempi ja laajempi paperiin ikään soveltama enemmän arvostetun täytekynä. neste-muste Rollerballpoints virtaus poikkeuksellisen johdonmukaisesti ja tehdä hyvin ohut mahdollisuus ajoittaiseen siistauslaitos tai hyppimistä. ja vaikka geeli tyyppi aiheuttaa suhteellisesti suuremmat mahdollisuudet ohita, koska se on vähemmän viskoosi kuin neste-muste, se on edelleen vähäinen verrattuna ohita taajuus öljypohjaisten muste löytyy kuulakärkikynällä. haittana kuitenkin Rullapallon muste 's yleensä alhainen viskositeetti on sen suurempi taipumus vuotaa tai verenvuotoja on kirjoituspinta. Tyhjentävä kautta jatkuvasti leviää ulos Rullapallon kärki pysyy paperille, luoda hankalaa laikku. Samaa sotku voidaan helposti kiinni kankaaseen. (Käännös: Ei koskaan laittaa nallittamaton rollerball kynä paidan / housut tasku.) Koska vesi tai geeli-pohjainen, se myös kuivuu hitaammin ja todennäköisemmin tuhrata kuin kuulakärkikynän 's öljypohjainen muste. On kuitenkin, samasta syystä, että se on helpompi Rollerballpoints mennä villi musteella värit ja jopa rakenne (ajatella pastellit ja glitters) vastakohtana kuulakärkikynän 's rajoitettu värivalikoima, jonka se yrittää kompensoida sen öljypohjainen muste' s conduciveness varten tuoksut (siis, tuoksuva kyniä).

Nyt sikäli kuin thriftiness osalta, kuulakärkikynän kestää pidempään kuin rollerball. Vaikka jälkimmäinen on vaihdettava useammin, vettä tai geeli-pohjainen musteet ovat nyt saatavilla jotenkin leikata kustannuksia. Mutta katsomalla isompi kuva, kuulakärkikynän vielä edullisempia, kun kaikki.

Yhteenveto1) Sekä kuulakärkikyniä ja Rollerball kynät käyttävät samaa palloa kirjoittaminen mekanismi. Ero on tyyppi käytettävän musteen. Öljypohjainen muste kuulakärkikynä, vettä tai geelin perustuu rollerball.

2) Koska kuulakärkikynän muste 's korkeampi viskositeetti, se vaatii' push 'se kirjoittaa näkyvästi, kun taas Rullapallon muste' s alhaisempi viskositeetti sallii sen kirjoittamaan ilman suurempia paineita.

3) rollerball kynä tekee enemmän erottuva ja nestettä aivohalvauksia, on laajempi valikoima muste värejä ja kuvioita, mutta kuivuu hitaammin ja on todennäköisesti vuotaa tai tuhrata. Kuulakärkikynällä on todennäköisemmin ohittaa, on rajoitettu valikoima muste värejä, mutta kuivuu hetkessä, mikä on vähemmän altis blotching.