Ero MetallinjalostajatSteel vs Metal

Suurin ero teräs ja metalli on, että teräs on metalliseos rauta- metallista, ja metallit ovat tekijöitä luontaisesti maan 's kuori, ja louhittu pois eri puolilla maailmaa. Metallit ovat nonmagnetic, sitkeitä ja syövyttäviä elementtien kestää hyvin tummumista. Metallit ovat myös turvallisia, ja on hygieeninen ominaisuuksia, ne ovat läsnä biologisessa järjestelmässä ihmiskehon, eikä haitallista istutettu.

Teräs valmistetaan lisäämällä kontrolloitu määrä hiiltä rautaa. Eri metalleja lisätään tekemään lähes kuusikymmentä laadut teräksen seoksia. Esimerkiksi kromia lisätään teräksen valmistukseen ruostumattomasta teräksestä. Toisin kuin muiden metallien, teräs on tunnettu voimaa ja väsymys elämän. Se voi kantaa tonnia kuormia pitkään muihin metalleihin verrattuna.

Metallimalmeja täytyy puhdistaa ennen käyttöä. Epäpuhtaudet kutsutaan kuonaa, tai muita metalleja poistetaan. Sitten ne yhdistetään muiden metallien tuottaa enemmän voimaa ja ominaisuuksia. Metallit ovat pinnoitettu tuottamaan enemmän kiiltoa ja vakautta, kuten messinki on niklattu, tai kullattu hopea. Teräs on yhdiste, raudan ja hiilen, valmistettu uuneissa. Teräs on viskositeetti, ja kutistuu kylmänä. Äärimmäisissä, olosuhteet kuten kylmä lämpötila voi vaikuttaa teräksen hauraaksi, mutta metallien kestää miinus lämpötiloja. Metallit ovat ominaisuudet kiilto, sitkeys ja muokattavuus, jotka tekevät niiden soveltaminen eri toimialoilla hyvin helppoa. Niitä käytetään tehdä kolikoita, koruja, aseita, kirurgiset implantit, teollisuuden, kotitalouksien tuotteet, suunnittelu ja rakentaminen, arkkitehtuuri suunnittelu ja sisustustuotteita. Terästä käytetään tekemään vahvoja rakenteita, välineitä, auto ajoneuvojen korien ja muita komponentteja, rakennusaine, sillat, laivat, aseet jne. Teräs on syövyttävää ja voi ruostua jos hiiltä on läsnä korkea pitoisuus. Se on magneettinen, eikä voimakas lämpö- tai sähköjohdin kuin metallia. Teräs valmistetaan hygieeninen lisäämällä metalleja, esimerkiksi kromia. Teräs on ihmisen aiheuttama elementin, ja paljon halvempaa kuin kulta, hopea, alumiini tai muita metalleja. Metallit ovat kalliita, ja jotkut niistä pidetään raha- esineitä, kuten kultaa ja hopeaa.

Metallit on korkea sulamis- tai jäätymispiste; se tarkoittaa, että jäätymispisteen metalli on samassa kohdassa kuin sen kiehumispiste. Kiehumispiste teräs on 3000 astetta. Tässä nykyajan tekniikkaa, lähes kaikki metallit, jotka on todettu ovat joko seoksia tai yhdessä muiden metallien parantaa niiden vahvuus, kovuus ja kestävyys valtuuksia. Puhtaat metallit eivät ole edullisia käytettäväksi laajalti ja taloudellisesti. Teräs on edullinen, ja sitä on käytetty painoa laakerin laatu monin tavoin.

Yhteenveto:1. Teräs ei ole metallia, mutta seoksesta rautaa, ja valmistaa uuneissa.

2. Metallit esiintyvät luontaisesti maankuoren maapallon, ja louhitaan pois maasta.

3. Teräs on vahva, ja tehty rakenteita käytetään talojen, pilvenpiirtäjät, aluksia tai aseita.

4. Metallit ovat tempervalurautaisten, sitkeitä ja käytetään tekemään koruja, koriste-tuotteet ja kirurgiset implantit.