Ero HRV ja ERVHRV (lämmöntalteenotto Tuuletin) vs ERV (Energian hyödyntäminen tuuletin)

HRV on lämmöntalteenotto Tuuletin ja ERV on Energy Recovery Tuuletin. Sekä HRV ja ERV ovat energia herätystä järjestelmään. Molemmat sisältävät lähes samoja komponentteja kuten lämmönvaihtimet, tuulettimet ja myös valvontaa.

Yksi tärkeimmistä eroista lämmöntalteenotto Tuuletin ja Energy Recovery Tuuletin on toimintakunnossa lämmönvaihtimien. Vuonna ERV, lämmönvaihdin siirtää jonkin verran vesihöyryä yhdessä lämpöenergian taas vain lämpöä siirretään lämmöntalteenotto Tuuletin.

Toisin Heat Energy Recovery Tuuletin, Heat Recovery Tuuletin katsotaan kustannustehokkaita, koska ne takaisin energiaa poistoilmasta hidas. HRVs vallata takaisin noin 60-80 prosenttia lämpötila, joka olisi menetetty muuten.Energy Recovery Tuuletin voidaan myös kutsua järjestelmänä, joka siirtää kosteutta kahden ilmavirtojen. Energy Recovery Tuulettimet auttaa säilyttämään vakiokosteudessa talvikaudella.

Voidaan myös törmännyt ero laitteiden välillä lämmöntalteenotto Tuuletin ja Energy Recovery Tuuletin. Heat Recovery Tuuletin, on olemassa kaksi tuuletinta joka auttaa tasapainoinen saapuvia ja lähteviä ilma. He myös koostua kiinteästä suodattimia, joiden läpi ilma virtaa. ? Osa lämmöntalteenotto Tuuletin tulee HEPA tekniikkaa, joka vangitsee epäpuhtauksia. Energia Recovery Tuuletin on myös samat komponentit, mutta lukuun ottamatta ylimääräisen kammion hallintaan kosteuden tasoa.

Yhteenveto

HRV on lämmöntalteenotto Tuuletin ja ERV on Energy Recovery Tuuletin.

Yksi tärkeimmistä eroista lämmöntalteenotto Tuuletin ja Energy Recovery Tuuletin on toimintakunnossa lämmönvaihtimien.

Vuonna ERV, lämmönvaihdin siirtää jonkin verran vesihöyryä yhdessä lämpöenergian taas vain lämpöä siirretään lämmöntalteenotto Tuuletin.

Heat Recovery Tuuletin katsotaan kustannustehokkaita, koska ne takaisin energiaa poistoilmasta hidas.

Energy Recovery Tuuletin voidaan myös kutsua järjestelmänä, joka siirtää kosteutta kahden ilmavirtojen. Energy Recovery Tuulettimet auttaa säilyttämään vakiokosteudessa talvikaudella.