Ero SDS Plus ja SDS MaxSDS Plus vs SDS Max

SDS Plus ja SDS Max ovat molemmat poranteriä käytetään pyörivät vasarat tai 'roto vasarat' lyhyitä. Nämä vasarat ovat todella iskuporakoneita tehokas hevosvoimaa porata melkein mitä tahansa. Auttamaan poraus, erilaisia ​​poranteriä on kiinnitetty harjoituksista suorittaa useita tehtäviä, kuten poraus betoniin, betonin raudoitukseen, ja muiden rakennusmateriaalien tehtäviä.

'SDS' tarkoittaa 'Steck C Dreh C Sitz', joka on saksaksi 'Insert C Twist C Stay.' SDS oli kehittänyt ja valmistanut saksalainen Bosch varten iskuporakoneita 1975. SDS käyttää lieriövarsi Peräänanto joka sitten työnnetään työkalu istukkaan painamalla bitin sisällä. Terä lukitaan paikoilleen, kunnes ylimääräinen lukon on ura. Kuten on todettu, pyörivät vasarat, jotka käyttävät SDS Plus ja SDS Max ovat eri lajikkeiden bittiä.SDS Plus on neljä suurta asemia tai urien (kaksi avointa urat ja kaksi suljettua uria) lukituksella pallot, jotka on kiinnitetty uriin. SDS Plus voidaan vaihtaa SDS ja on normaali bitti ja eniten normaali koko bittiä porat. SDS Plus yleensä voi porata reikä 1 ja 1/8 tuumaa halkaisijaltaan. Verrattuna muihin bittiä 'kokoa, se on pienin kolmesta varren tyyppiä, joiden pituus on 10 mm., Joka on asetettu 40 mm. Sisälle istukan.
Samaan aikaan, SDS Max on poranterä suuremmille iskuporakoneita. Se voi tuottaa suuremman reiän halkaisija verrattuna SDS ja SDS Plus (kaksi tuumaa halkaisijaltaan), ja se on myös talttaa jotka sopivat mainiosti raskaaseen työhön kuten haketus, chiseling, holkki, leikkaus, lannoitus. Verrattuna SDS tai SDS Plus, SDS Max on kolme avointa urat ja lukitus segmentin sijasta palloja. SDS Max on myös 18 mm. varsi joka on asetettu 90 mm. istukkaan käytettäessä.
Koska poranteriä SDS Max ovat suurempia, ne katsotaan kalliimpia kuin SDS ja SDS Plus poranterien. Kokonsa, SDS Max ei ole yhteensopiva ja voi olla vaihdettavissa sekä SDS ja SDS Plus ansiosta järjestelmän ja eri varsi. SDS Max 's tärkeä myyntivaltti on sen tuoma voima, lujuus, ja kapasiteettia, sekä SDS ja SDS Plus puute.
Sekä SDS Plus ja SDS Max vaativat erilaisia ​​vasara kehon vaatimukset. Kuitenkin monet ihmiset, jotka käyttävät molempia laitteita käytetään usein ne samalla kehon avulla sovittimen. Sovitin kompensoi erot porat, jotta molempia voidaan käyttää sama elin tai tilaisuudessa ostamatta toista poravasaralla.
Yhteenveto:

SDS Plus on pienin ja kevyin bitin, vertailukelpoisia ja vaihdettavia alkuperäiseen. SDS Max on raskaampi ja isompi ja ei ole yhteensopiva ja vaihdettavissa mihinkään poranterä.
SDS Max järjestelmä on täysin erilainen ja käyttää ura-akseli, joka ei sovi vakio SDS koneen tai SDS Plus Machine
SDS Plus on neljä urat (kaksi avointa ja kaksi suljettua) ja lukituskuulat samalla SDS Max on vain kolme uria lukituksella segmenteillä.
Halkaisija että SDS plus voi tehdä, on 1 ja 1/8 tuumaa, kun SDS Max 's halkaisija voidaan mitata jopa 2 tuumaa.
Varsi SDS Plus toimenpiteitä 10mm. kun SDS Max 's varressa on pituus 18 mm.
SDS bitti voidaan asettaa 40mm. sisällä istukka vaikka se vie 90mm. varten SDS Max lisätään samaan aukkoon.
SDS Max ovat kalliimpia ja painavampia kuin SDS Plus. Siinä on enemmän valtaa ja voimaa verrattuna kahteen poranteriä.